2777
2789
عنوان

تربیت بچه

117 بازدید | 17 پست

سلام خانما من بچم خیلی ندید بدیده وقتی جایی میریم آبرو برام نمیزاره هی اینو میخوام اونو میخوام میره تو اتاق یا سریخچال مردم بااینکه همه چی براش میگیریم چکار کنم این عادت بزاره کنار ۴سالشه اون روزی باباش کتکش زد ولی فایده نداره

کتک؟متاسفم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بچه با کتک؟؟؟تربیت اولیش اشتباه بوده ولی بنظرم بیش از خودت داستان بساز یا مثلا داری براش کتاب میخونی عادتای زشت خودشو بگو تو ذهنش میره موقع ک تو تختش هست براش بگو ک ذهنش درگیر چیزی نباشه

کتک از پدرمادرای نسل جدید خیلی بعیده البته که ما نسل قبل هم بودیم کتکی نبود 

این راهش نیست و اینکه بیشتر کنجکاو دوست داره ببین تربیت و آموزش باهاش حرف بزن از درست نبودن این کار بگو انقدر بگو که ملکه ذهنش بشه و یادش بگیره البته که کم کم هم یاد میگیره

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

عزیزم زدن فایده نداره بدتر میشه 

شاید همین که همیشه همه چی براش فراهم بوده باعث شده نتونه مفهوم صبر رو درک کنه.  

از 2 سالگی  باید کم کم برای برآورده کردن بعضی از خواسته های بچه ها کمی تاخیر کرد و کمی که بزرگتر شدن باید این زمان رو بیشتر کرد یا حتی به بعضی خواسته ها دست رد زد. تا بچه صبر کردن رو یاد بگیره و متوجه بشه همیشه قرار نیست هر چی دید و خواست سریع براش فراهم بشه.