2777
2789
عنوان

شغل همسرم

607 بازدید | 18 پست

سلام خانما وقتتون بخیر خواستم یه همفکری از خانمای نینی سایت بگیرم من همسرم قبلا یه مغازه ی جوشکاری وفروش آهن مصرفی داشتن درامدش بد نبود اما الان کل مغازه های اطرافش شدن مصرفی فروشی و درامد همسرم خیلیی کم شده حالا تصمیم داره مغازه رو خالی کنه و شغل جدید بزنه مغازه مال خودمونه یه مغازه خیلی بزرگه اما آجری بنظرتون شغل جدیدی که بخواد بزنه چی هستش اگه چیزی به ذهنتون میاد ممنون میشم راهنمایی کنین

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودش بپرس

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

فک کنم این کار آدمای خودشو داره ک بهتر راهنمایی کنن  مغازه ک مال خودتونه میتونین با یه فکر خوب درآمد زیادی داشته باشین

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد
والا مکانیکی میگن خیلی درآمد داره ولی شوهرت آیا مکانیکی بلده؟

نه تخصصش جوشکاریه البته کار لوله کشی آب وفاضلابم بلده 

اسی درامدش ک قبلا میگی خوب بود چقدر بود حدودا؟ الان چقدره؟ اگه مشکلی نبود برات بگو

قبلا مثلا ماهی ۷ حداقل بود الان دوماهه کلا شاید یه تومن درامد داشته از فروش چون قبلا تک بود الان۳تا رقیب پیدا کرده یکیشون که کلی سرمایه داره اینقد جنس آورده که شوهرم ویکی دیگه از مغازه ها کلا قصد جمع کردن دارن

قبلا مثلا ماهی ۷ حداقل بود الان دوماهه کلا شاید یه تومن درامد داشته از فروش چون قبلا تک بود الان۳تا ...

ای بابا چقدر کم شده الان.نمیدونم راستش من تخصصی ندارم ولی واقا زور داره ته ماه انقدر در بیاد فقط.مغازه مال خودتونه خیلی خوبه بشینید فکر کنید ایشالا ی چیز عالی پیدا میکنی برای فروشش