آرزو۶۶ مدیر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2290 عنوان جاری | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 56 پست جاریم میخاد واحد۳۵متری روبه روی واحدمارو بخره سه ساله مستاجرن نمیدونم چرااسترس دارم برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی 1401/09/12 | 22:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرهنگ_لواشک عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3022 من میخام این ماه اقدام ب بارداری کنم با یه ماه ازدواج؟ بعضی تاپیکها و کامنتها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
سرهنگ_لواشک عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3022 خوشبحالت خونتون چن متره شما خب من تهران نیستم طبیعیه خونه ها بزرگتر باشهفعلا۳۷۰ متر بعضی تاپیکها و کامنتها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
سرهنگ_لواشک عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3022 واقعا سخته ولی اول زندگی از اجاره نشینی بهتره منم خداروشکر خونم بزرگه سوییت گذاشتم واسه درس خو ... نمیدونم فک کنم ترجیح میدم کرایه نشین باشم تا خونه ۳۵ متریمیدونی بستگی به ادمش داره که دوست داشته باشه یا نه بعضی تاپیکها و کامنتها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
نگارررا عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 6801 نمیدونم فک کنم ترجیح میدم کرایه نشین باشم تا خونه ۳۵ متری میدونی بستگی به ادمش داره که دوست داشته ب ... اگه خوش ساخت وشیک باشه خیلی باحاله .بله نظرا متفاوت هست که ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
آرزو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2290 با یه ماه ازدواج؟ خب اینجااحساس تنهایی میکنم توشهرغریب برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
آرزو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2290 خب من تهران نیستم طبیعیه خونه ها بزرگتر باشه فعلا۳۷۰ متر منم شهرستانم برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
آرزو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2290 نمیدونم فک کنم ترجیح میدم کرایه نشین باشم تا خونه ۳۵ متری میدونی بستگی به ادمش داره که دوست داشته ب ... برامن این چیزامهم نبود فقد میخاستم باعشقم زندگی کنم الانم خیلی خوشحالوخوشبختیم مهم دله ک شادباشه نه متراژخونه برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
سرهنگ_لواشک عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3022 خب اینجااحساس تنهایی میکنم توشهرغریب بازم حتما خودتون بهتر میدونین اما خیلی ریسکیه(هرچند نظر منو نخواستین😄) بعضی تاپیکها و کامنتها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
سرهنگ_لواشک عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3022 منم شهرستانم میتونم بپرسم کدوم استان؟ بعضی تاپیکها و کامنتها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
سرهنگ_لواشک عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3022 برامن این چیزامهم نبود فقد میخاستم باعشقم زندگی کنم الانم خیلی خوشحالوخوشبختیم مهم دله ک شادباشه نه ... امیدوارم همیشه خوشحال و خوشبخت بمونی😄🌺 بعضی تاپیکها و کامنتها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
آرزو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2290 میتونم بپرسم کدوم استان؟ فارس برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
آرزو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2290 امیدوارم همیشه خوشحال و خوشبخت بمونی😄🌺 مرسی عزیزم همچنین شما برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی