2777
2789
خوشبحالت خونتون چن متره شما

خب من تهران نیستم طبیعیه خونه ها بزرگتر باشه

فعلا۳۷۰ متر

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا سخته ولی اول زندگی از اجاره نشینی بهتره  منم خداروشکر خونم بزرگه سوییت گذاشتم واسه درس خو ...

نمیدونم فک کنم ترجیح میدم کرایه نشین باشم تا خونه ۳۵ متری

میدونی بستگی به ادمش داره که دوست داشته باشه یا نه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
نمیدونم فک کنم ترجیح میدم کرایه نشین باشم تا خونه ۳۵ متری میدونی بستگی به ادمش داره که دوست داشته ب ...

اگه خوش ساخت وشیک باشه خیلی باحاله .‌بله نظرا متفاوت هست که

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
نمیدونم فک کنم ترجیح میدم کرایه نشین باشم تا خونه ۳۵ متری میدونی بستگی به ادمش داره که دوست داشته ب ...

برامن این چیزامهم نبود فقد میخاستم باعشقم زندگی کنم الانم خیلی خوشحالوخوشبختیم مهم دله ک شادباشه نه متراژخونه

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
خب اینجااحساس تنهایی میکنم توشهرغریب

بازم حتما خودتون بهتر میدونین اما خیلی ریسکیه(هرچند نظر منو نخواستین😄)

برامن این چیزامهم نبود فقد میخاستم باعشقم زندگی کنم الانم خیلی خوشحالوخوشبختیم مهم دله ک شادباشه نه ...

امیدوارم همیشه خوشحال و خوشبخت بمونی😄🌺