2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

618 بازدید | 28 پست

سلام.. من چندتا داروی ویتامین به صورت انلاین از داروخانه  خریدم. قیمتاشون تخفیف خورده بود. حالا ازروزی ک ب دستم رسیده بهشون شک دارم میگم نکنه تقلبی باشن. اخه چرا باید یه قرصی ک 130 تومن بده 60.بقیه هم همینطور. موندم چکار کنم. نزدیک 500 تومنم هزینه کردم

تاریخ انقضاش نزدیک نیست ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه، تا 2024 

اون‌برچسب اصالت از سازمان غذا ‌‌دارو رو بارکدشو اسکن کن برات میاره اطلاعاتشو

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
معمولا اونایی مه تاریخ انقضاشون نزدیک هست و آف میزنن. به تاریخاشون دقت کن. بعدم داروخونه بعید میدونم ...

نه یکسال ونیم تاریخ دارن. ارزون بودنش باعث شده شک کنم. یکی دوتا داروخانه هم رفتم پرسیدم اونا هم جواب درستی ندادن

اون‌برچسب اصالت از سازمان غذا ‌‌دارو رو بارکدشو اسکن کن برات میاره اطلاعاتشو

برچسب اصالت نداره. فقط بارکد رو اسکن کردم تو سایت تی تک اونم مشخصات کلی دارو رو میده. درمورد تقلبی بودنش چیزی نمیگه. 

منم چند روز پیش قرص ویتامین فروفروت گاین خریدم از داروخونه محله۱۳۰تومن. اومدم زدم دی جی کالا. دیدم ز ...

منم از دی جی  خریدم، البته از داروخانه هایی ک تو دی جی کالا فعالن