2777
2789
عنوان

نامزدم

164 بازدید | 8 پست

بچها من نزدیک نه ماهه تو عقدم   من خیلی دلم میخواد به شوهرم کمک کنم هرچی داشته باشم بهش میدم اصلا مشکلی ندارم  ولی این سری کل پس اندازم ۵ ملیون بود ۳ ملیون کارت شوهرم مشکل داشت قسطشو دادم کارتش درس شد هی میگه شماره کارت بده برات بفرستم 

من روم نمیشه اس کنم 

میترسم دیگه نکه  اخه این سری خیلی نیاز دارم چیکا کنم اگه این دفعه گفت بفرستم زشت نیس؟

شوهرته ها چه زشتی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=262072698]زشت اینه عادتش دادی که به جای اینکه به تو پول بده تو ب اون پول میدی و پسم نمیگیری[/QUOTE

وای اصن غرورم اجازه نمیده  ازش پول بگیرم باور میکنی  خیلی ام دارم اذیت میشم ولی نمیتونم هرکار میکنم همش دلم میخواد خودم بش بدم 

[QUOTE=262072698]زشت اینه عادتش دادی که به جای اینکه به تو پول بده تو ب اون پول میدی و پسم نمیگیری[/ ...

با شوخی بهش پیام بده بگو حالا که دلت میخواد پول بدی بیا اینم شماره، استیکر خنده ام بفرست کلا با لحن شوخی بگو که راحت‌تر باشی

با شوخی بهش پیام بده بگو حالا که دلت میخواد پول بدی بیا اینم شماره، استیکر خنده ام بفرست کلا با لحن ...

نه ماهه  ازدواج کردم هنو شماره کارتمو نداره هوفف

نه ماهه  ازدواج کردم هنو شماره کارتمو نداره هوفف

اشتباه کردی  بهش بده بهش هرچی بیشتر بهتر بدونه زن خرج داره عادتت نکنه بعدا پول بهت نده بگه خودتت داری عزیزم

💜وزن ۷۰ 💜  قد ۱۶۴   💜  هدف ۶۰💜