2777
2789
عنوان

عمل اسلیوی ها

118 بازدید | 13 پست

کسی هست عمل کرده باشه میشه درخواست دوستی بده بهم سوال دارم❤

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶بچها یه وقتایی برای افراد دیگه ام تایپک میزنم🫠❤️

آبجیم همین امروز بای پس کرد قلبم داره میترکه براش،خودمم عمل لازمم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
آبجیم همین امروز بای پس کرد قلبم داره میترکه براش،خودمم عمل لازمم

وای چرا قلبت بترکه این عملا تولد دوباره ان❤من خودمم ۱۷سالگی عمل کردم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶بچها یه وقتایی برای افراد دیگه ام تایپک میزنم🫠❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چرا قلبت بترکه این عملا تولد دوباره ان❤من خودمم ۱۷سالگی عمل کردم

چقد کم کردی؟چون میدونم الان چه عذابی رو داره تحمل میکنه

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
چقد کم کردی؟چون میدونم الان چه عذابی رو داره تحمل میکنه

۹۰بودم شدم ۶۰هرچی زور میزنم کمتر نمیشمممم😂😂😂میرم رو ۵۹فوریی برمیگردم ۶۰

عززیزممم بهش بگو مرتب پیاده روی کنه از فردا صبح بلند شه راه بره دردشم وقتی لاغر میشه یادش میره😎😎

یادش بخیر شب اول تا خود صبح خون بالا اوردم😂😂

۹۰بودم شدم ۶۰هرچی زور میزنم کمتر نمیشمممم😂😂😂میرم رو ۵۹فوریی برمیگردم ۶۰ عززیزممم بهش بگو مرتب پی ...

عالی کم کردی،تبریک میگم😍❤خدایا🥺کاش زود حالش خوب بشه،من میخوام تلاشمو بکنم عمل نکنم

عالی کم کردی،تبریک میگم😍❤خدایا🥺کاش زود حالش خوب بشه،من میخوام تلاشمو بکنم عمل نکنم

مرسی❤😋چندکیلویی؟؟

اسی اگر بای پس کردی چرا در مورد اسلیو میپرسی؟

میخوای انجام بدی؟

هر روز ویتامین میخوری؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اسی اگر بای پس کردی چرا در مورد اسلیو میپرسی؟ میخوای انجام بدی؟ هر روز ویتامین میخوری؟

نه اسلیو کردم الان یک سال وونیمه عمل کردم د

اسی اگر بای پس کردی چرا در مورد اسلیو میپرسی؟ میخوای انجام بدی؟ هر روز ویتامین میخوری؟

تا ۶ماه هروز میخوردم ویتامین الان دیگه نه هفته ای ۳-۴تا اهن و کلسیم فقط چون نون و برنج نمیخورم ی وقتایی امپول ب کمپلکس

تا ۶ماه هروز میخوردم ویتامین الان دیگه نه هفته ای ۳-۴تا اهن و کلسیم فقط چون نون و برنج نمیخورم ی وقت ...

چقدر سخته اینجوری

بیحال هستی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چقدر سخته اینجوری بیحال هستی؟

نه واقعا چاقیی بدتره و سخت تر لذت دنیا ماال منه

حقیقتش اگه تقویتی نخورم اره از سرجام نمیتونم تکون بخورم ولی قرص اهن میخورم نه سرحال سرحاالم😁

تا ۳-۴ماه پیش اگه هر روز مولتی ویتامینم میخوردم بیحال بودم ولی خب بدن به مرور انرژی میگیره

نه واقعا چاقیی بدتره و سخت تر لذت دنیا ماال منه حقیقتش اگه تقویتی نخورم اره از سرجام نمیتونم تکون ب ...

من دوتا بچه کوچیک دارم و باید یکسره دنبالشون باشم

بااین اوصاف به دردمن نمیخوره،البته باید دوباره رژیم بگیرم

من انقدر زمان ندارم که بتونم مرتب ویتامین و اهن .. بخورم

من دوتا بچه کوچیک دارم و باید یکسره دنبالشون باشم بااین اوصاف به دردمن نمیخوره،البته باید دوباره رژ ...

چقدر اضافه وزن داری؟؟

با دوتا بچه کوجیک اره سخته