2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

232 بازدید | 16 پست

خانوما کسی هست دکتر خیییلی خوب بشناسه من تعریف دکتر شایانفر رو شنیدم اما  یه نفر تو نی نی سایت انجام داده بود پیششون راضی نبود 

تو رو خدا فقط تبلیغ نکنین لعنت به هر کی بخواد اینجا تبلیغ دکتری رو بکنه 

تصمیم گرفتم فقط واقعا چون حساسه خیییلی دکتر برام مهمه متاسفانه اطرافیانم انجام ندادن بخوام از تجربشون استفاده کنم

یاد این افتادم😂

لعنت بر کسی که در این مکان اشغال بریزد

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این دکتری که گفتی رو هم قبلا شنیده بودم اما خودمو خواهر شوهرم جفتمون رفتیم پیش دکتر ماندانا اکبری چون هم از همه بهتر راهنماییمون کرد و هم حضوری رفتیم نمونه کاراشون دیدیم از همه جام قیمتش منصفانه تر بود مطبش توی پاسدارانه بوستان نهم ما جفتمون همزمان عمل کردیم الان یه سال و نیم گذشته دوران نقاهتش سخت نبود ی ذره دو سه روز اول تا دستت بیاد ک چیکار کنی سخته وگرنه اوکی بود درد اینا هم نداشت

بعد عمل من شنیدم تا حدی میل جنسی کم میشه ؟ راسته؟

والا مال من که بیشترم شده چون واقعا از ظاهرش بدم میومد و اصلا دلم نمیخواست رابطه جنسی داشته باشم ولی الان که عمل کردم خیلی راضیم و رابطم با شوهرم خیلی بهتر شده من پیش ناهید خواجه وند جراحی کردم عزیزم اگر قصد داری عمل کنی میخوای برو پیش دکتر من خیلی دکتر خوبین شمارشو برات میذارم 02632232099

سلام عزیزم ببخشید علت این عملتون چیه؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
بعد عمل من شنیدم تا حدی میل جنسی کم میشه ؟ راسته؟

نه اصلا

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه