2777
2789
عنوان

ترشحات در هفته ی ۲۳ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7065 بازدید | 29 پست
سلامت باشی. ‌‌‌‌من از نگرانی آخرش رفتم تست آمینو شور دادم گفت طبیعیه کیسه آب نیست اما اون لحظه این ت ...

ناف درد و درد واژنو منم دارم من دوطرف شکمم زیر دلمم تیر میکشه.راستی تست آمینوشور چطوری بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود تست چجوری بود یا نتیجش؟؟؟ ناف درد رو واقعا داری؟. چجوریه؟

عزیزم چطوره تست آمینو رو ازت گرفتن من میترسم برم دستکاریم کنن.نافم تیر میکشه یه گاهی همون نقطه نافم درد میکنه

عزیزم چطوره تست آمینو رو ازت گرفتن من میترسم برم دستکاریم کنن.نافم تیر میکشه یه گاهی همون نقطه نافم ...

گفتم اصلا نمی‌خوام معاینه بشم اصلللللا. فقط آمینو می‌خوام ی چیزی از داروخانه گفتن بخر شبیه گوش پاکن بود ۲۰۰تومن پولشه. گذاشت اول رحم بعد برد آزمایش کرد گفتن چیزی نیست همین. تو ترشح فقط خیس میشی چیزی نیست نگران نباش

عزیزان نتیجه ی تاپیکو بگم چون خودم خیلی شاکیم که چرا تاپیک میزنن و میرن و نمیان بگن نتیجه چی بود.من رفتم هم سونو هم آمینو شر دادم خداروشکر نرمال بود دکتر گفت با ورود به ماه ۵ و ۶ نشت ادرار شروع میشه و ترشحات خیلی رقیق تر از قبل میشه و جای نگرانی نیست

منم اون موقع ها همینجوری شدم ،فک میکردم کیسه ابم نشتی داده آخه روزی چند بار یهو ازم می‌ریخت مثل آب ، ...

سلام عزیزم خوب هستید؟منم هفته ۲۲هستم یهو ترشحم میریزه خیلی نگرانم واسه شما هم یهو میریخت رو کشاله رون؟

سلام عزیزم خوب هستید؟منم هفته ۲۲هستم یهو ترشحم میریزه خیلی نگرانم واسه شما هم یهو میریخت رو کشاله رو ...

سلام جانم ممنونم 

اره واسه منم اینجوری بود ،دقیقا تو همون هفته ها یهو مثل آب ازم می‌ریخت ،روزی چند بار ،خیلی منو ترسوند میخواستم تست آمینو شور بدم دکترم گفت ی وقت تو گرفتنش بی احتیاطی میکنن مشکل جدید پیش میاد ،سونو دادم ک حجم اب خوب بود و بعد متوجه شدم همون ترشحات بوده ک انگار از اون هفته ها ب بعد خیلی رقیق میشه ی دوره ای 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سلام جانم ممنونم  اره واسه منم اینجوری بود ،دقیقا تو همون هفته ها یهو مثل آب ازم می‌ریخت ،روزی ...

ممنون عزیزم که جواب دادی از صبح از استرس هیچی نخوردم انقد حالم بده الان فقط واسه ریپلای حرف شما عضو نینی سایت شدم خدا خیرت بده که جوابم دادی توروخدا برام دعا کن سالم بیاد بغلم یه سقط داشتم واسه همین همش استرس دارم

ممنون عزیزم که جواب دادی از صبح از استرس هیچی نخوردم انقد حالم بده الان فقط واسه ریپلای حرف شما عضو ...

قربونت❤️  

بیخود استرس نداشته باش واسه بچه بدتره ،من موقعی ک اینجوری شدم دکترم گفت احتمالا همون ترشحه ولی سعی کن چند روز بیشتر استراحت کنی ک اگه کیسه اب باشه ترمیم بشه ،گفت اگه نشتی هم باشه و کم باشه می‌تونه خودش رو ترمیم کنه جای نگرانی نیست ،من نرفتم تست بدم ولی چند هفته بعدش سونو دادم ک خداروشکر حجم آب دور جنین خوب بود

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞