سلام دوستای عزیزم .من تو هفته ی ۲۳ بارداری هستم .ترشحاتم قبلا سفید و غلیظ بود الان رقیق شده و همش احساس رطوبت در واژن دارم ولی چیزی بیرون نمیریزه.. هفته ی پیشم سونو بودم همه چی نرمال بود الان یه دو هفته ست نگران این قضیه ام.خیلی نگرانم.کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه؟
عزیزان نتیجه ی تاپیکو بگم چون خودم خیلی شاکیم که چرا تاپیک میزنن و میرن و نمیان بگن نتیجه چی بود.من رفتم هم سونو هم آمینو شر دادم خداروشکر نرمال بود دکتر گفت با ورود به ماه ۵ و ۶ نشت ادرار شروع میشه و ترشحات خیلی رقیق تر از قبل میشه و جای نگرانی نیست
سلام عزیزم خوب هستید؟منم هفته ۲۲هستم یهو ترشحم میریزه خیلی نگرانم واسه شما هم یهو میریخت رو کشاله رو ...
سلام جانم ممنونم
اره واسه منم اینجوری بود ،دقیقا تو همون هفته ها یهو مثل آب ازم میریخت ،روزی چند بار ،خیلی منو ترسوند میخواستم تست آمینو شور بدم دکترم گفت ی وقت تو گرفتنش بی احتیاطی میکنن مشکل جدید پیش میاد ،سونو دادم ک حجم اب خوب بود و بعد متوجه شدم همون ترشحات بوده ک انگار از اون هفته ها ب بعد خیلی رقیق میشه ی دوره ای
سلام جانم ممنونم اره واسه منم اینجوری بود ،دقیقا تو همون هفته ها یهو مثل آب ازم میریخت ،روزی ...
ممنون عزیزم که جواب دادی از صبح از استرس هیچی نخوردم انقد حالم بده الان فقط واسه ریپلای حرف شما عضو نینی سایت شدم خدا خیرت بده که جوابم دادی توروخدا برام دعا کن سالم بیاد بغلم یه سقط داشتم واسه همین همش استرس دارم
ممنون عزیزم که جواب دادی از صبح از استرس هیچی نخوردم انقد حالم بده الان فقط واسه ریپلای حرف شما عضو ...
قربونت❤️
بیخود استرس نداشته باش واسه بچه بدتره ،من موقعی ک اینجوری شدم دکترم گفت احتمالا همون ترشحه ولی سعی کن چند روز بیشتر استراحت کنی ک اگه کیسه اب باشه ترمیم بشه ،گفت اگه نشتی هم باشه و کم باشه میتونه خودش رو ترمیم کنه جای نگرانی نیست ،من نرفتم تست بدم ولی چند هفته بعدش سونو دادم ک خداروشکر حجم آب دور جنین خوب بود