2777
2789
عنوان

کورتاژ تشخیصی😭

29163 بازدید | 28 پست

کیاتاب حال کورتاژ تشخیصی انجام دادن من اندومترم13 دکتر میگ بیانممونه بردارم هزینه دکتر1900هزینه بیمارستان5تومن 7تومن میشه ،از کورتاژ خیلی میترسم😭

بیهوشیش چقدر و سخته(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان۲۰روز خونریزی دارم اخه

ببین برا منم ماه پیش این مشکل پیش اومد ۲۵ روز پریود بودم و ضخامت هم ۱۲ .

دکتر بهم دوفاستون داد شبی دوتا .گفت اینو بخور  و وقتی تموم شد پریود میشی روز ۵ پریود بیا دوباره سونو .اگه خوب نشدی بیا برا کورتاژ خوردم اوکی شدم و ضاخمتش و تو روز ۵ پریودی ک رفتم شد ۵ 

دوفاستون خوردی قط شدی

اره شبی دوتا خوردم .دوتا ورق ده تاییه .ی روز بعد دوفاستونم پریود شدم البته روزای اخر مصرف دوفاستون ب لکه بینی افتادم ک طبیعیه .ولی بنظرم تو هم دوفاستون اول بخور 

هر دکتری اول سعی میکنه ک دارو درمانی کنه بعد عمل

اره شبی دوتا خوردم .دوتا ورق ده تاییه .ی روز بعد دوفاستونم پریود شدم البته روزای اخر مصرف دوفاستون ب ...

اره ب منم دوفاستون داد شبی دوتا حالتو بدنکرد بد فرداش قط شدی؟خدازوشکر خوب شدی بر منم دعا کن،

اره ب منم دوفاستون داد شبی دوتا حالتو بدنکرد بد فرداش قط شدی؟خدازوشکر خوب شدی بر منم دعا کن،

ن چ بدی .تنظیم میکنه .وقتی دیواره ی رحم زیاد میشه یعنی پروژسترون توی بدنت کمه .دوفاستون بیشتر حاوی پروژسترونه ک هورمونت رو تنظیم میکنه .بخور و خیالت راحت با غذا من میخوردم اصلاااااا اذیت نشدم فقط وسطای دوره دوتا جوش ریز زدم .ممکنه فرداش قط شه یا دو روز بعد ولی قطعا قط میشه

بخاطر پریود میخای کورتاژ بشی ؟من یادمه تیرماه پارسال بیست روز خونریزی شدید شدم دکتر اسم کورتاژ نیاورد قرص مفنامیک اسید داد خوردم قطع شذ

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔