2777
2789
عنوان

درددل

101 بازدید | 5 پست

خیلی آدم خوبی بودم دل نازکی داشتم به خاطر رضای خدا به همه خوبی می کردم وبدی دیدم بازم ادامه دادم ولی دلم از سنگ شده الان ، هرکی ازم کمک بخواد راحت میگم نمیتونم یا ندارم  خودمم ناراحتم ولی خودشون اینکارو کردن خودشون ، ولی میترسم خدا نبخشتم یعنی خدا ازمن جواب میخواد یا از اونا؟

منم عین تو بودم ولی تصمیم گرفتم دیگه کمک به کسی نکنم، نه عزیزم اگه قراره کسب جواب پس بده اون کسایی ه ...

بخدا دلمو خانواده شوهرم از سنگ کردن ، امروز مادر شوهرم برای دارو پول میخواست واقعا نداشتیم ولی شاید میشد قرض کرد ولی نتونستم ولی خیلیا توسایت گفتن برو بده ولی نتونستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا دلمو خانواده شوهرم از سنگ کردن ، امروز مادر شوهرم برای دارو پول میخواست واقعا نداشتیم ولی شاید ...

عزیزممم ... کسی تو زندگیه تو نیس بدونه تو چی میگذرونی هرکاری که صلاح میدونی و به زندگیت اسیب نمیزنه همون انجام بده

بخدا دلمو خانواده شوهرم از سنگ کردن ، امروز مادر شوهرم برای دارو پول میخواست واقعا نداشتیم ولی شاید ...

اونقدررررر دلم از دسته مادرشوهرم خونه انقدرررر دلمو شکسته و اشکمو دراورده که اگه ی روزی ببینم داره میمیره و آب میخاد بهش نمیدم...