2777
2789
عنوان

علاقه بچه کلاس اول به ریاضی

159 بازدید | 5 پست

دخترم به ریاضی خیلی علاقه نشون میده...به نظرتون چجور میتونم تو این مورد کمکش کنم که واسه آیندش مفید باشه...البته کلاس چرتکه هم میره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

کلاسای مختلف ریاضی بزارش . براش کتاب اضافه بگیر هر وقت دوست داشت بره حل کنه به صورت بازی باهاش ریاضی کار کن و ....

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

ریاضی اول همش نقاشی و دست ورزی و فعالیت های جذابه، اکثر بچه ها علاقه دارن.

صبر کن یکم ببین جلوتر بره واقعا علاقه داره یا نه، بعدش بهتر میشه تشحیص داد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حواست باشه فشار بیش از حد بهش نیاری یوقت 

همون کلاس چرتکه خوبه و کافیه به نظرم 

براش کتاب بخر در مورد ریاضی و اجازه بده هر وقت خودش دوست داشت مطالعه شون کنه 

ریاضی اول همش نقاشی و دست ورزی و فعالیت های جذابه، اکثر بچه ها علاقه دارن. صبر کن یکم ببین جلوتر بر ...

نه مثلا اصرار داره مفهوم ضرب و جمع های چند رقمی رو براش توضیح بدم..همش زیر لب در حال شمارش...مثلا مدام چند تا عدد کنار هم میذاره میپرسه اینا کنار هم چه عددی تشکیل میدن؟...جمعشون کنی چی میشه ضربشون کنی چطور؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
نه مثلا اصرار داره مفهوم ضرب و جمع های چند رقمی رو براش توضیح بدم..همش زیر لب در حال شمارش...مثلا مد ...

صبر کن معلمشون بهش به موقع درس بده.

آموزش های الان با چیزی که ما خوندیم متفاوته

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم