2821
2789
عنوان

ختنه نوزاد

1281 بازدید | 29 پست

دوستان کرجی وتهرانی ممنون میشم راهنماییم کنید

پسرم یک ماهشه میخوام ختنه کنم به روش سنتی(حلقه نمیخوام اصلااا) هرجا زنگ میزنم میگن روشمون حلقه س. فقط دوتا دکتر سنتی هم انجام میدن که گفتن سه تومن میگیرن وبنظرم خیلی زیاده. حتی بیمارستان البرز گفت حلقه

اگر بیمارستان یا جایی و با هزینه کمتر سراغ دارید ممنون میشم بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرم سه سالشه هنوز ختنه نکردم    

چقدبد چطورتاحالاانجام ندادین؟ من بچه هامو چله ای بودن ختنه کردم زودم خوب شد فقط ۳روزتایکهفته مراقبت کامل میخوادعفونت نکنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

اسی من دوتابچه هامو با روش حلقه ختنه کردم عالی بود یکهفته ای خوب شد پسراولم ختنش راحتتربودحلقش ۳روزه افتاد.دومی کمی ختنش سختتربود۶ روزه حلقش افتاد.فقط خیلی مراقبش باش یسری دستورات روخوب رعایت کن عفونت نکنه.۳ روز محل اب نخوره پی پی کرد فقط پشتشواروم بشورخشک کن .اب به محل ختنه نخوره

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اسی من دوتابچه هامو با روش حلقه ختنه کردم عالی بود یکهفته ای خوب شد پسراولم ختنش راحتتربودحلقش ۳روزه ...

وا ب من گفتن بذار تو آب حلقه زود بيفته

من هر روز چند بار چند ديقه ميذاشتم تو آب ولرم و چند قطره شامپو بچه

سريع ٥،٦روزه حلقه افتاد

باباش نمیزاره میگه بزار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره

وای خدا توهم گوش دادی؟ چه تصمیمی بگیره مگه راه دیگه ای هم هست؟ خوب بایدختنه کنه این سنت ماست براخودش خوبه.خب یعنی چی خودش تصمیم بگیره ختنه کنه یانه؟؟ زودترببرختنش کن هرچی بزرگترشه هم دردش بیستره هم وحشتش هم نقاهتش بیشترطول میکشه هم اثرنامطلوب رو روانش میذاره عجبااا

وا ب من گفتن بذار تو آب حلقه زود بيفته من هر روز چند بار چند ديقه ميذاشتم تو آب ولرم و چند قطره شام ...

اره بمنم گفتن اینو وانجامشم دادم ولی گفت سه روزاب نخوره بهد۳ روز بذار۵ تا۱۰دیقه تو وان اب گرم. یکهفتم خوب شدن

وای خدا توهم گوش دادی؟ چه تصمیمی بگیره مگه راه دیگه ای هم هست؟ خوب بایدختنه کنه این سنت ماست براخودش ...

منم همین حرفها رو بهش میگم ولی گوش نمیده از چند تا دکتر شنیده که ختنه اثر بدی در بزرگسالی داره اینم دیگه راضی نمیشه بازم تلاشمو میکنم،😌

منم همین حرفها رو بهش میگم ولی گوش نمیده از چند تا دکتر شنیده که ختنه اثر بدی در بزرگسالی داره اینم ...

والا چی بگم خودتون مختارید ولی اگه ضررداشت اینهمه مردم ازهمه اقشار انجامش نمیدادن.بازم هرطورصلاحه ولی هرچی دیرتربشه عذاب وبار روانیش هم براخودتون بیستره هم اون طفل معصوم