تا حالا شده بچه هاتون رو ۲ روز بذارید پیش مامانتون یا شوهرتون و برید سفر ؟ من گذاشتمشون پیش مامانم از خونه زدم بیرون با شوهرم بحثم شد سر بارداریم و سقط ….
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
خدا حفظشون کنه.... ❤️❤️❤️خب تو که این همه تو سختی بودی عزیزم چجور باردار شدی؟ نگید ناخواسته که من اع ...
اشتباه کردم جدا باید میبستم لوله هامو
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
جدا نمیرسم و توان ندارم کمک دارم و تازه وضع من اینه به علاوه یک دختر ۴ ساله و این یکی …. جدا نمیکشم ...
واقعا حق داری خسته باشی. زیاد بهش فکر نکن. بزار یکم دور باشی از ماجرا تا ذهنت آروم بگیره و برگردی پیش بچه هات! در نهایت ما بعد بچه دار شدن مجبوریم تو همون راهی که افتادیم ادامه بدیم! فقط روز به روز زندگی کن و بزار زمان بگذره! چند سال دیگه بچه هات از آب ک گِل درمیارن و راحت تر می شی!
اگه سفت و سخت می ایستادی رو حرفت. الان انقدر استرس و نگرانی نداشتی!
برای همین بحث شد دیگه هیچکسی کوتاه نمیومد و بالا گرفت بحث و من رقتم چون من اصلا آدم کوتاه اومدن نیستم
عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه یکم دور باش استراحت کن به خودت زمان بده قطعا خیلی سخته بچه داری اونم تو این زمونه و اونم ۵ تا ولی کدوم آدم عاقلی کادو خدا رو پس میده حتما حتما چند سال دیگه میگی چطور میخواستم این بچه رو سقط کنم بچه ای که حاضری جونتو براش بدی میدونی که ناخواسته ها بدجور خواستنی میشن
خودت نمی تونی عمل کنی و لوله هات ببندی؟ جسم یه آدم هم تا یه حدی می کشه بارداری و بچه دار شدن ...
متاسفانه بخاطر قانون قشنگ کشور باید از شوهرم اجازه بگیرم
بعد ۴ تا بچه و یه بارداری ناخواسته تازه کوتاه هم نمیاد! بگو می خواهی جوجه کشی راه بیاندازی؟
جالبیش اینه که من اصلا بچه نمیخواستم و اینقدر هم الان بچه دارم ….
عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه یکم دور باش استراحت کن به خودت زمان بده قطعا خیلی سخته بچه داری اونم تو ا ...
میدونم آره باید یکم بشینم فکر کنم و دو دو تا چهارتا کنم
سقط رو اصصصلا پیشنهاد نمیکنم اما بعد زایمان حتما یه فکر اساسی کن
باید کلا بشینم خلوت کنم فکر کنم