تا حالا شده بچه هاتون رو ۲ روز بذارید پیش مامانتون یا شوهرتون و برید سفر ؟ من گذاشتمشون پیش مامانم از خونه زدم بیرون با شوهرم بحثم شد سر بارداریم و سقط ….
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به قدر کافی یه مادر در طول روز خودش سرزنش می کنه که چرا یه مادر عالی برای بچه هاش نیست! در صورتی که همه ما انسان هستیم و زندگی سخته و ما توانایی های محدودی داریم!
سعی کن سالم بمونی و قوی باشی. بچه ها حالا حالا به مادرشون نیاز دارند و بعدها این اتفاقات درک می کنند!
خوش بحالت که مادرت ۴تا بچتو نگه میداره من مادرم حتی برا چندساعتم پسرمو نگه نمیداره
زیادن آره البته من پرستار هم دارم با اون فرستادم بنده خدا اونم سختش میشه
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
به قدر وافی یه مادر در طول روز خودش سرزنش می کنه که چرا یه مادر عالی برای بچه هاش نیست! در صور ...
مرسی عزیزم که اینقدر زیبا صحبت میکنی ❤️🙏🏻
من برام پیش اومده چندساعت گذاشتم رفتم دنبال کارام به حدی دلم براشون تنگ شده ها🤦🏻♀️🤦🏻♀️خودم اش ...
آخ آخ منم بغض دارم …..
خدا دلت رو آروم کنه. درکت میکنم بچه داری سخته اونم سه قلو من دوقلو دارم نابودم کردن. همسرم میگه س ...
سه قلو و یه دختر یعنی چهار تا با این میشه پنج ……
آخی! سه قلو واقعا سخته. حق داری خسته باشی. به خودت سخت نگیر من له همه می گم دو ق ...
جدا نمیرسم و توان ندارم کمک دارم و تازه وضع من اینه به علاوه یک دختر ۴ ساله و این یکی …. جدا نمیکشم برای همین حس مرگ دارم چون بدجور بحثمون شد
خدا عزیزانت رو نگه داره برات. و بهترین اتفاقها براتون در پیش باشه❤
مرسی مهربون همچنین برای خودت ❤️❤️
ببخشید ی سوال تو ارثتون بود چندقلویی ک سه قلو دارین😍😍چرا خب جلوگیری مطمئن ندارین اونم بعد ۴تا بچه ...
بله هم ارث من البته از طرف پدری هم شوهرم … آره مقصر خودمم گفتم لوله هامو ببندم مخالفت شد نبستم