2777
2789

هیچی

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا هیچی؟

واقعا هیچی

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
واقعا هیچی

حال دلت خوبه؟ به نظرت به تمام اهدافت رسیدی و از الان زندگیت راضی هستی یا کلا حوصله هدف گذاری نداری؟ چند سالته؟

چشم از پنجره بردار، منجى در آينه است

حسابی برای خدا بندگی کنم. چون اون خیلی خوب تا الان برام خدایی کرده.

مشگلات تو رندگی زیاااااااااد داشتم و دارم که همش از جانب بنده خدا بوده ولی به جاش خدا برام جبران کرده😊😊😊

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
حسابی برای خدا بندگی کنم. چون اون خیلی خوب تا الان برام خدایی کرده. مشگلات تو رندگی زیاااااااااد دا ...

چقدر خوبه این رابطه ات با خدا

چیکار میکنی که دیگه نذاری آدمها بهت آسیب بزنن؟

زبانمو قوی کنم 

به اندام دلخواهم برسم البته اینو رسیدم یکم دیگه باید روش کار کنم

ی فرد مورد نظری و بهش برسم 

رابطمو با خدا بهتر کنم

در کل روزامو با خوشحالی و اتفاقات خوب بگذرونم 

به امید روزای خوب🙂♥️🦋

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
حال دلت خوبه؟ به نظرت به تمام اهدافت رسیدی و از الان زندگیت راضی هستی یا کلا حوصله هدف گذاری نداری؟ ...

همون اولی ک گفتی نه به هیچ عنوان..

زبانمو قوی کنم  به اندام دلخواهم برسم البته اینو رسیدم یکم دیگه باید روش کار کنم ی فرد مورد ن ...

چقدر عالی. چند سالتونه؟ من مدرس آیلتس و زبانم. راهنمایی خواستی ازم بپرس.  آفرین اهدافت عالیه