2777
2789
عنوان

وای ماجرای بازیکن صربستانی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حالم به هم خورد خاک تو سر اون زنها و شوهراشون

به خدا تا الان میگ راحت چهار پنج تاشونو......

حالا خدا  داند واس بقیه چه نقشه هایی کشیده🤣

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه ها میگن بازیکن تیم آمریکا  وقتی دستای عرق کردشو  با لباس خبرنگار خشک کرد بعدش جریمه شد ، درسته ؟

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
اون فک کنم بازیکن امریکا بود نه ولز

آها اره درسته منم دیدم اون صحنه رو 

درسته که جریمه شد ؟

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
حتما جیش داشته🤣🤣🤣

نه دیگ بعد درگیری با شوهرای اون زن ها

بازی کردن و این گل زده

ینی خواسته بگه ما اینیم🤣🤣

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
اونجاشو محکم گرفته بودو و می دوید😐😐 عکسشو دیدم خودم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، همانطور که انتظار می‌رفت، جدال تیم‌های فوتبال صربستان و سوئیس در آخرین شب از بازی‌های مرحله گروهی جام جهانی 2022 : https://www.tasnimnews.com/fa/tournament/worldcup، مثل نبرد آنها در جام جهانی 2018 با جنجال همراه شد و باز هم دو بازیکن اصالتاً بالکانی سوئیس یعنی ژردان شکیری و گرانیت ژاکا نقش‌آفرینان اصلی این جنجال بودند.

در این بازی که با پیروزی 3 بر 2 سوئیسی‌ها و صعود آنها به مرحله یک هشتم نهایی خاتمه یافت، ژردان شکیری هافبک هجومی سوئیسی‌ها پس از زدن گل اول بازی رو به نیمکت‌ صربستان ژست سکوت گرفت و همین حرکت او سبب شد صرب‌‌‌ها برای مقابله به مثل تحریک شوند. به همین دلیل دوشان ولاهوویچ پس از زدن گل دوم صربستان و پیش انداختن تیمش از سوئیس، رو به هواداران سوئیس و دوربین‌های تلویزیونی شادی گلی اهانت‌آمیز انجام داد.

با این حال طبق اعلام برخی منابع محلی، دلیل شادی غیراخلاقی ولاهوویچ شایعاتی بوده است که طی چند روز اخیر درباره فساد اخلاقی او منتشر شد که اگرچه خودش آن را قویاً تکذیب کرد، اما مهاجم یوونتوس را به شدت تحت فشار روانی قرار داده بود. او بعد از این شادی گل عجیب هم انگشت اشاره خود را روی لبانش گذاشت و نیمکت‌نشینان سوئیس را به سکوت دعوت کرد تا جواب شادی گل شکیری را داده باشد

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷