2777
2789
عنوان

S21 feخریدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 20347 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین ،یک اینکه الان سری ۱۱همش دست دو هستش !!! دوم بهم گفتن آپدیت جدیدش دیر میاد هنوز ios11بود ،ول ...

من پارسال ۱۱ خریدم موقع خرید ios15 بود چطور بهتون گفتن الان ۱۱ 😕 حتما ایفون از جاهای معتبر با وجدان بخرین تازه الان برای گوشی من اپ ۱۶ اومده

من 22 اولترا خریدم  الان میفهمم دوربین یعنی چی  اگر جایی بخوام عکس بفرستم باید دوبار شات ب ...

دوربینش و زومش فوق العادست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

مبارکت باشه من یکسال پیش خریدم همه چیش عالیه هم دوربین و هم پردازنده و اصلا هنگ هم نکرده ولی اگه زیاد بازی کنی شارژ خالی می کنه البته هر دو تا دخترام باهاش بازی می کنن و فیلم می بینن. شما هر چی پول بدی آش می خوری، پول بیشتر گوشی با کیفیت تر

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...

خب ببین ،یک اینکه الان سری ۱۱همش دست دو هستش !!! دوم بهم گفتن آپدیت جدیدش دیر میاد هنوز ios11بود ،ول ...

ا 73 بهتره میگن از اس 21 منم چهار پنج رئز پیش خریدم میخواستم اس 21 بگیرم ولی گفتن داغ میکنع ا 73 خوبع واقعا اوکیه

عزيزم گوشي شوهرخواهرم همينه خيلييييي هم راضيه من خودم همين گوشي رو ميخوام بخرم مباركت باشه دلسرد هم ...

جان دلم این تاپیک مال پارساله خریده راضیم هست گویا

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

جان دلم این تاپیک مال پارساله خریده راضیم هست گویا

😂🙈ب تاريخ تاپيك نگاه نكرده بودم البته شوهرخواهرمنم پارسال خريده بودفكركنم دي ماه بود براي خواهرمم s22 اولترا گرفت مباركش باشه لياقت بهتريناست اونوقت شوهر من ٣ساله ميخواد ي گوشي براي من بخره همچنان سركارم😂

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
چقد بی ادب بی شخصیتی چه تربیت خانوادگی افتضاحی داری  معلومه ننه ت فقط پس انداختت که انقد عقده ...

من منظورم با کاربر aminhameja بود 'دیدی بهت گفتم ولش کن منظورم اون کاربر بود که به هممون توهین کرد'

ولی تو زود قضاوت کردی و منی که طرف تو رو گرفتم بهم توهین کردی 

یاد خدا =خوشبختی