𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
M32,a32 بسته ب رم و ظرفیت حافظه قیمتاشون یکم بالا پایینه
دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد،روزی که ردپای به جا مانده، شبيه چکمه های کدخدا بود یکی میگفت : دزد، چکمه های کدخدا را دزدیده ، دیگری گفت: چکمه هاش شبیه چکمه کدخدا بوده. هرکسی به طریقی واقعیت را توجیه میکرد. دیوانه ای فریاد برآورد: که مردم؛ دزد ، خود کدخداست ، مردم پوزخندی زدن و گفتند : کدخدا بهدل نگیر، مجنون است دیوانه است، ولی فقط کدخدا فهمید که تنها عاقل آبادی اوست.از فردای آن روزکسی آن مجنون را ندید وقتی احوالش را جویا می شدند کدخدا میگفت:دزد او را کشته است، کدخدا واقعیت را گفت ولی درک مردم از واقعیت، فرسنگها فاصله داشت، شاید هم از سر نوشت مجنون میترسیدند. چون در آن آبادی، دانستن بهايش سنگین ولی نادانی، انعام داشت....
A32 یا A52 که قدیمی شدن. کلا اونایی که آخرشون ۲ هست ساخت سال ۲۰۱۹ هستن و اندرویدشون دیگه ارتقا نداره. اونایی که ۳ هست بگیر مثل ۲۳ یا ۳۳ یا ۵۳. با این بودجه حافظه ۱۲۸ و رم ۶ میتونی بگیری. همون A23
بله من چند ماهه که خریدم. رم ۶ داره که اگه بازی سنگین باهاش نمیکنی کارو راه میندازه. من دنبال حافظه ۲۵۶ بودم ولی ۳ تومن بیشتر باید هزینه میکردم. که اکثر فروشنده ها گفتن کار اشتباهیه. اگه حافظه بیشتر از ۱۲۸ نیاز داری یه رم ۱۲۸ هم بگیر روش بنداز. نهایت ۵۰۰ قیمتش باشه
شاید با همین بودجه ات بتونی یه گوشی آیفون دست دوم با تایید سلامت گوشی بخری و اگه میخوای بدونی کدوم گوشی آیفون مناسب تو هست و قیمت دست دوم همون گوشی همین الان توی بازار چنده ، برو تو این سایت :