2789
عنوان

عطر ادکلن

156 بازدید | 13 پست

قشنگا من دنبال ی بوی خیلی خاص ام عاشق بوهای خنک و شیرین ام ولی بعضی ها رو دیدی عطر میزنن بوش فوق‌العاده است که فقط مارک ادکلن مردانه رو بلدم از بس برا داداشم گرفتم🤦‍♀️😂 لذا خودم نهایت تا ی تومن گرفتم الآنم ب بوی خیلی خوب میام  کسی می‌دونه با مارک و قیمت بگه لطفا 🥺😘

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

کلوین کلاین همون ی تومن شایدم یخورده بیشتر باشه

بلک اوپپیوم خیلی دوسش دارم ولی فک کنم حدود ۴تومن شده🤕

مردونه خوب چی هست میخوام برا همسرم بگیرم؟

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلوین کلاین همون ی تومن شایدم یخورده بیشتر باشه بلک اوپپیوم خیلی دوسش دارم ولی فک کنم حدود ۴تومن شد ...

مردونه مارک هرمس تق هرمس فوق العاده است من عاشق بو اشم قیمت اشم سه تومنه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ایوروشه.خوبه

مرررسیی عشقی ❤️😘

کلوین کلاین همون ی تومن شایدم یخورده بیشتر باشه بلک اوپپیوم خیلی دوسش دارم ولی فک کنم حدود ۴تومن شد ...

مرسی اینا رو هم امتحان میکنم 😘

چیمستری فرومونس و کراید اونتوس مشکی هم هست ولی من اینا رو نخریدم راستش تعریف شو شنیدم

چیمستری فرومونس و کراید اونتوس مشکی هم هست ولی من اینا رو نخریدم راستش تعریف شو شنیدم

اره خودمم اونتوس مد نظرمه

اورجینالش ک ۱۲،۱۳ تومنه☹️ حالا یجا قیمت گرفتم ۱۵۰۰ نمیدونم اصلا بدرد بخور هست یا نه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اره خودمم اونتوس مد نظرمه اورجینالش ک ۱۲،۱۳ تومنه☹️ حالا یجا قیمت گرفتم ۱۵۰۰ نمیدونم اصلا بدرد بخور ...

آره منم یکی پرسیدم می‌گفت بردار عالیه ولی خوشم نیومد هزینه شم نداشتم 😂 ولی هرمس ک گفتم اونم عالیه داداشم میزنه همه ازش میپرسن چی زدی اصن دلت نمیاد از کنارش بلند شی لازم سلیقه ای

مرسی از نظرتون

سپاسمندم   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟