2821
2789
عنوان

ایا باردارم؟؟🥺

418 بازدید | 27 پست

سلام خانما 

من ۷ ماهه اقدام 

میزان کمی تنبلی دارم

ماه قبل رفتم دکتر برام قرص اووبوست و پودر اینوفولیک داد مرتب از روز ۱۲ پریودی (همون روزی ک رفتم دکتر ) 

خوردم روز ۱۵-۱۶ در حد چهار لکه قهوه ای دیدم که تموم شد 

گاها ی درد خفیف زیر دلم سمت راست دارم ک لحظه ای هست ترشحاتم خیلی زیاد شده بود ولی الان خیلی کم شده  

ما بین این چیزا ویروس هم گرفتم ک بالا میاوردم و هیچی نمیتونستم بخورم چن روزی هم ب بوی سرخ کردنی حساس شده بودم ک رفع شد

امروز موعد پریودیمه بی بی زدم منفی شد 

بنظرتون باردارم؟؟😞

از نظر من تتها علامت بارداری تاخیر پریود و بیبی چک مثبته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اقدامم بی بی زدم این شکلی شد ۲روز عقب انداختم. باردارم؟

اگه زیر ۱۰ دقیقه اینطور شد مثبته. بیشتر از اون نه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ممکنه اثر دارو باشه وقتی دارو محرک بارداری مصرف کنید یکم تأخیر پری  طبیعیه 

ولی بزار چهار روز تا یک هفته بگذره بعد بی بی بزن یا آزمایش انجام بده

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
من اقدامم بی بی زدم این شکلی شد ۲روز عقب انداختم. باردارم؟

سلام عزیزم بله احتمال خیلی زیاااااد بارداری😍😍😍آزمایش خون بدی هم نشون میده 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
اگه زیر ۱۰ دقیقه اینطور شد مثبته. بیشتر از اون نه

والا تایم دقیق نگرفتم دستشویی کردم یه خط بود نهایت ۱ یا مین صبر کردم بعد اومدم بیرون و چند ساعت بعد رفتم خواستم بندازم دور دیدم یه هاله اس

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز