2821
2789
عنوان

میخام جدا شم

239 بازدید | 11 پست

بعد چکارا کنم که همه چی به نفع من بشه طلاقم بگیرم 

شوهرمم بسوزه 😐

هرچی لازمه بگید تا کار اشتباهی نکنم یوقت

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

تو دادگاه فقط نگو میخام جدا شم دلایل بیار 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل بگیر

خاک تو سر وکیل ها هیچی حالیشون نیست زنگ زدم میگه حضوری بیا پرونده طلاق تشکیل بدیم 😑

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

من یه بار باهمسرم بحثم شد قهرکردم بعداومد اشتی کنیم بابچه های سایت مشورت کردم گفتن حق طلاق بگیر .من اصلا تااون روز نمیدونستم حق طلاق چی هست...منم به همسرم گفتم حق طلاق بده بهم تااشتی کنیم.بالاخره راضی شد داد بعدگفت من میدونم این کار زیر سر نی نی سایتیا هست فتنه ان🤭

😡فقط طلاق😡
چرا جداشی مگه چی شده معتاده هرزه است دست بزن داره پول نمیده چیه؟

ارامش ندارم از دستش نرمال نیست

من یه بار باهمسرم بحثم شد قهرکردم بعداومد اشتی کنیم بابچه های سایت مشورت کردم گفتن حق طلاق بگیر .من ...

منم تا ایرادی ب همسرم میگیرم ک برام فلان کارو نکردی میگه اینارم نی نی سایتیا یادت دادن 😂

باید اثباتش کنی ولی خدایی الان کی نرماله .یه چیزی میگم نشنیده بگیرین .یه دختر میشناسم شوهردادنش پدرومادرش میدونن نیازه دخترو شوهره رفع نمیکنه و دختره بابقیه ارتباط میگیره این زندگی یه بچه هم داره بنظرتون نرماله

خاک تو سر وکیل ها هیچی حالیشون نیست زنگ زدم میگه حضوری بیا پرونده طلاق تشکیل بدیم 😑

ببین هیچ وکیلی تلفنی مشاوره نمیده، وکیل خوب پیدا کن چون حرف وکیل تو دادگاه بهتر خونده میشه، یا حداقل مشاوره بگیر تا درست حرکت کنی

البته اگه مشکلت حاده، واسه مسائل کوچیکه و قابل حل خودتو اسیر دادگاه نکن خیلی بده مخصوصا شرایط بعد از طلاق