2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم یه طرفه توافقی که دیوان نمیره دیگه

آها طلاق غیابی؟طول میکشه 2 سال...آخه من دادگاه بودم یکی گفت من یه دادگاه طلاق توافقیمو رد کرد یه دادگاه دیگه رفتم طلاق رو صادر کرد...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
نه غیابی نیست طلاق یه طرفه از جانب خودم .

خب طلاق خلعی هست؟اون هم یه ماهی فکر کنم طول میکشه شاید بیشتر یه وکیل بپرس

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
نه بابا حتی یه سر سوزن .من عقد بودم

عزیزم ادما تغییر میکنن اخلاق ظاهر ..مشکلات همیشه هست..چه تو مجردی چه تو نامزدی چه توی زندگی مشترک اصلن با هرکسی ک باشی فک نکن قرار همچی بدون مشکل بگذره...حرفم اینه باز فکرتو بکن اون مشکلو حل کن ..الان بعضیا میان میگن چه خوب که اولش فهمیدی اما ربطی نداره خیلیا هم اولش خوبن بعدن اخلاق و رفتارشون بد میشه🍁

🌷خدایا شکرت🌷
عزیزم ادما تغییر میکنن اخلاق ظاهر ..مشکلات همیشه هست..چه تو مجردی چه تو نامزدی چه توی زندگی مشترک اص ...

اگه میخواست تغییر کنه کرده بود .ادمی که یه جفت جوراب میخواست بخره از ننه بیشرفش اجازه میگرفت لین ادم تغییر میکنه تو دوران عقد سه بار کتک خوردم .مردی که بدون دلیل دست روی زن بلند کنه روانیه روانی