2777
2789

مامان من داشت. اون موقع نزدیک سی و خورده‌ای سالش بود. خدا رو شکر زود تشخیص داد و آمپول آوونکس زد تا دوسال خوب شد.

فکر می‌کنم نوزده سالگی خیلی زود باشه برای این بیماری، اما یک ام‌آر‌آی بده اگه خیلی نگرانی.

دکتر مامان من رویا ابوالفضلی بود. نمی‌دونم هنوزم ایرانه یا نه. 

ایشالا که چیزی نیست گاهی اوقات آدم بی‌دلیل تنش مورمور می‌شه ممکنه فکر و خیال به سرش بزنه. شایدم خیلی به خودت فشار آوردی دست و پات درد گرفتند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من داشت. اون موقع نزدیک سی و خورده‌ای سالش بود. خدا رو شکر زود تشخیص داد و آمپول آوونکس زد تا ...

عزیزم ام اس درمان نداره قشنگم فقط کنترل میشه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

عزیزم ام اس درمان نداره قشنگم فقط کنترل میشه 

مامان من شفا پیدا کرد. هیچکی باورش نمی‌شه، ولی توی ام آر آی، یک سری لکه‌های سفید روی مغزش بود که مشکوک به ام اس بودند. بیشتر‌ علائمش رو هم داشت. نصف تنش بی‌حس می‌شد، مور مور می‌کرد. دردهای خیلی شدید. تا اینکه یک ماه بیمارستان بستریش کردند و آمپول آوونکس رو هر هفته به مدت دو سال زد. الان خداروشکر سالم سالمه. پنجاه و خورده‌ای سالشه، قویه بنیه‌اش از ما هم بیشتره بزنم به تخته. 

باید به خودتون برسید. انواع سبزیجات پخته، میوه‌ها، ویتامین، کدو. و توکل به خدا.

مامان من شفا پیدا کرد. هیچکی باورش نمی‌شه، ولی توی ام آر آی، یک سری لکه‌های سفید روی مغزش بود که مشک ...

خدارو هرچه قدر شکر کنین کمه واقعا.خدا شفای عاجل همه مریضا رو بده ان شاءالله

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
مامان من شفا پیدا کرد. هیچکی باورش نمی‌شه، ولی توی ام آر آی، یک سری لکه‌های سفید روی مغزش بود که مشک ...

خودتون عرض کردین مشکوک به ام اس بودن ، خداروشکر شکر همیشه سلامت باشن 

ولی ام اس یک بیماری خود ایمنی هستش و تو کل جهان هنوز درمان قطعی کشف نشده براش ، انشاالله که بزودی پیدا بشه چون خیلی رایج شده

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خودتون عرض کردین مشکوک به ام اس بودن ، خداروشکر شکر همیشه سلامت باشن  ولی ام اس یک بیماری خود ...

ی نفر تو همین سایت ام اس داشت و شفا گرفت اسمشم پرگل بود تاپیکش هست

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792