2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

229 بازدید | 12 پست

دیروزرفته بودیم عروسی بعداینکه برگشتیم دخترموشوهرم خوابیدن منم رفتم توآشپزخونه به کارام برسم خونه ترکیده بودبعدش دیدم دیره گفتم املت درست کنم تازه گذاشته بودم روگازشوهرم اومدگفت بابات پیام داده میان اینجایعنی یه دقیقه نگذشته دروزدن ساعت ۹بودیکم کوکودرست کردم ازدیشبم شوهرم غورمیزنه گشنه موندن کته میزاشتی باکتلت 

خواستم بگم مهمون سر زده رو نباید کوفتم بزاری جلوش

دیدم گفتی پدر مادرتن😁

خب عیبی نداره دیگه مهمون سرزده همینه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

خواستم بگم مهمون سر زده رو نباید کوفتم بزاری جلوش دیدم گفتی پدر مادرتن😁 خب عیبی نداره دیگه مهمون ...

متنفرررررم از مهمون سر زده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات اینا بودن دیگه تعارف ندارن که با دخترشون 

چه عروسی رفتین که ۹ شب خونه بودین ؟ 🤔

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خب دیگه دیر اومدن ساعت ۹ وقت به غذا درست کردن نمیرسه من بودم همون املتو بیشترش میکردم میخوردیم با خ ...

آخه خیلی وقت بودنیومده بودن شوهرم به کم بودن غذاحساسه 

وای منم.من خیلی وقتها به بهانه مهمون خیلی خریدها رامیکنم که تازه باشه مرغ و...سرزده دوست ندارم چون ف ...

همه چی دارم توفریزرامادیروقت بودتادرست کنم ساعت میشد۱۲

خواستم بگم مهمون سر زده رو نباید کوفتم بزاری جلوش دیدم گفتی پدر مادرتن😁 خب عیبی نداره دیگه مهمون ...

داداشم اشتهاش زیاده اماکم خوردمطمنم رفته توخونه دوباره شام خورده