2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون سیاسی بود در این مورد دیگه تاپیک نزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

چون سیاسی بود در این مورد دیگه تاپیک نزنید

شما که رسیدگیتون اینقد عالیه و سریع عمل میکنید کاربری منو بعد از دوهفته برگردونید .اونم ب دلیل فحاشی دیگران تو تاپیک خودم .خودم باید تعلیق بشم؟

اینم گزارش زدن داره؟ کجاست ؟ چرا اینجوری شد؟

این بود متن تاپیکم

فقط ی اکانت اینستا ازش دارم و دیگه هیچیییی ..اونم دوماهه خبری ازش نیست اخرین بار دوهفته پیش در حد سه چهار تا پیام بهم گفت ک واسش مشکلی پیش اومده و نمیتونه اینستا فعالیت کنه چون ی سری فعالیت خاص داره درمورد اوضاع کشور(اون موقعه ک خیلی شلوغی بود)..... ولی الان ک همه جا ارومه .مگه نه؟؟؟یعنی پیچونده؟؟؟چیکار کنم؟؟

شما که رسیدگیتون اینقد عالیه و سریع عمل میکنید کاربری منو بعد از دوهفته برگردونید .اونم ب دلیل فحاشی ...

برای برگرداندن کاربری باید تماس با ما یا تلگرام ۰۹۰۱۹۱۰۲۷۶۰۰ پیام بدید اونجا باز میکنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

برای برگرداندن کاربری باید تماس با ما یا تلگرام ۰۹۰۱۹۱۰۲۷۶۰۰ پیام بدید اونجا باز میکنن

پیام خیلی دادم ایمیل هم زدم گفتن بعد یه هفته باز میشه که نشد .مرسی عزیزم🌹🙏

پیام خیلی دادم ایمیل هم زدم گفتن بعد یه هفته باز میشه که نشد .مرسی عزیزم🌹🙏

حتما رسیدگی میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792