barfiiiiiii مدیر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3025 عنوان ⭐چرا بیداری ؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 84 پست 💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓 1401/09/12 | 05:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barfiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3025 یعنی تو خوابممم نی نی سایت باورت میشه دوشب قبل تا ساعت سه شب نی نی سایت بودم اعتیاد. ع ... منم 💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
سوسانو۱۴۰۰ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18067 منم هم سرما خوردم هم پریودم دهنم داره سابیده میشه پاشدم رفتم دمنوش بیدمشک زعفران نبات درست کردم اوردم بخورم یکی دو ساعت بعدم باید برم سرکار شیفتم تا ۴ ظهر که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
barfiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3025 منم هم سرما خوردم هم پریودم دهنم داره سابیده میشه پاشدم رفتم دمنوش بیدمشک زعفران نبات درست کردم اورد ... وای عزیزمدمنوش زنجبیل و نبات هم خوبه 💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24427 بین الطلوعین نمیخوابم مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عسلی_ عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 578 چون تا لنگ ظهر خابیدم مث چی:/ ملت اهالی عاقا مث من نباشین😑🤧🤦🏻♀️😅 خدایا ما شب بیدارارو شفا بد ... منم خودمو امشب خواستم جمع کنم زود خوابیدم با معده درد پاشدم فکرکنم خواب زود سیستم بدنم نمیخوره
خدا____بامن_است عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 787 سحری میخورم، روزه بگیرم امروز رو ☺️ برام دعا میکنی خواهر...بگو خدایا مشکل شهره زود زود حل کن
توت__فرنگیتو__نمممم عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3368 😂 نوش جان بهش فکر نکن فداتشم بوی باسن سوختم پیچیده تو خونه🤣🤣🤣
barfiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3025 فداتشم بوی باسن سوختم پیچیده تو خونه🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
بچه_مردم۷۴۱۱ عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 1360 منم خودمو امشب خواستم جمع کنم زود خوابیدم با معده درد پاشدم فکرکنم خواب زود سیستم بدنم نمیخوره عاخی:) تعجب کرده فکنم🤧😄انشالله خوب بشی زودشاید مثلا فاصله ی شامت و خابیدنت کم بوده اذیت شدی. نمیدونمهرچیه انشالله خوب بشه:) تایمتم منظم بمونه🙏🏻😄
leilijon01 عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3035 درس میخوندم یکمم سرم توگوشی میخوابم ساعت ده کلاس دارم آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️🔥
عسلی_ عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 578 عاشق آرامش شبم همه خواب خیلی میچسبه اما میگن. خوب نیس واسه بدن حیففففف
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 احساس میکنم دخترم تب داره منتظرم بخابه برم تب سنج وشربت بیارم🥲 امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
sarajwan1995 عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 1894 شبا زود میخوابم دیگه خوابم تکمیل شد پاشدم.روزای تعطیل ۸به بعد میخوابیم دیگه .روزای دیگه که بچها میرن مدرسه ۷میخوابیم. روستا هستیم
barfiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 3025 احساس میکنم دخترم تب داره منتظرم بخابه برم تب سنج وشربت بیارم🥲 بهش لیموشیرین بده 💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓