2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم ناامید مباش فردا صبح زود بگو الهی سپردم به تو و با تمام امید که مطمعا هستی مثبته و بارداری بی بی چک بزن

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
عزیز دلم ناامید مباش فردا صبح زود بگو الهی سپردم به تو و با تمام امید که مطمعا هستی مثبته و بارداری ...

نمی دونم اخخ حس میکنم حاملخ نیستم  از ی طرف دلم میخواد

قبل اینکه بی بی بزنم از خونه مادرشوهر اومدم جاری کوچیکم شش ماه بعد ازدواج حاملخ شد درست با من ولی من بعد چهار سال اون هفته دیگه به دنیا میاره بچشو ولی من سقط کردم احساس میکنم تو نگاه  همه ترحم هس نصبت بهم

باشه فقط فردا پیام بدم باز میتونید بخونید اخه سردرنمیارم از اینحا😂

من تاپیکتو سیو میکنم فردا بهت سر میزنم حتما،صبح زود برو آز بده تا قبل اینکه بیدارشم تاپیکتو زده باشی😁

نمی دونم اخخ حس میکنم حاملخ نیستم  از ی طرف دلم میخواد قبل اینکه بی بی بزنم از خونه مادرشوهر ا ...

اصلا اینجور نیست عزیزم خدا اینقدر بزرگه که می‌فهمه به یکی کی بچه بده دور از جون چهار سال پیش بهت بچه میداد ولی سالم نبود همیشه دنبال دوا و درمون بودی  خوب بود ؟ پس خداروشکر کن و یک دفترچه یاداشت کن بنویس من باور دارم که فردا بی بی چک مثبت میشه و من باردارم خدا اینقدر مهربونه که بد بنده هاشو نمی‌خواد فداتبشم عزیزه دلم غصه نخور 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
باش عزیز

منم لایک کن بیام ببینم گلم منتظرم 

[QUOTE=261969326]اصلا اینجور نیست عزیزم خدا اینقدر بزرگه که می‌فهمه به یکی کی بچه بده دور از جون چهار سال 

اتفاقا بخاطر همین سقط داشتم گفتن سالم نیس مشکل انسفالی داره به دنیا بیاد بچه مع

مولی نمیشه یا عقب افتاده میشخ یا فلج یا نابینا بخدا شبی نیس یارش نیفتم گریه نکنم حتی پیش ابجیامم نشون نمیدم چقد شکسته شدم

[QUOTE=261969326]اصلا اینجور نیست عزیزم خدا اینقدر بزرگه که می‌فهمه به یکی کی بچه بده دور از جون چها ...

ای خدا عزیزم درک میکنم الهی به حق فاطمه زهرا صبح خبر خوب بهمون بدی 

آزمایش ژنتیک هم خوبه رفتین؟