2777
2789

۳شب نصف شب از خواب بیدار بشی و دعای مجیر بخونی به نظرم عالی بود برای من 

۴۰شب ۴۰بار حمد خوندن برای همسر خوب

امام رضاام که همینجوری هر چی بگی بهت میده🤩 مخصوصا اگر به جوادش قسم بدی 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات برای شهدای گمنام و شهید هادی ، شهید پلارک و شهید سامانلو ( اگر اشتباه نکنم ) ۱۴ هزار تا نذر کردم ۷ هزار تافرستام ( البته از چند نفر خواستم ب ام بفرستن حتی ۵ تا صلوات) ۷ هزار تای بعد هم گرو نگه داشتم . بلافاصله راهی برامون باز شد که بعد از ۱۷ سال نجات پیدا کردم . حالا باید ۷ هزار تای بعد رو بفرستم خداروشکر 

یه وقتایی واقعا یه سری چیزا برای ادم خوب نیس خدا نمیزاره اتفاق بیوفته اسرار کردنش ام خوب نیس یکی میگ ...

منم یه وقتایی با همین حرفا و اینکه حتما حکمتی توشه خودمو گول میزنم ولی اخ چقدر خودمو بزنم ب اون راه واسه چیزایی ک حق مسلم هر ادمیه نیازای اولیه زندگیه همه دارن همین راه و میرن واسه همه خوبه واسه من جیزه 

بچه ها من حرز امام جواد کسی رو میشناسم معتبره یعنی کسی که مینویسه رو میشناسم که اهل نماز و روزه و ... هستن اگر خواستید بهم خصوصی پیام بدید شمارشون رو بفرستم براتون 

چله ی زیارت عاشورا با صد مرتبه سلام و صد مرتبه لعن هم از روز عاشورا تا شب اربعین عالی بود حاجت بزرگ و خیلی مهمی ازش گرفتم . ۱۰۰ مرتبه دعای کیف ادعوک هم خیلی عالیه ، هدیه سوره ی یاسین به مادر امام زمان ( عج)

خلوص نیت خیلی مهمه ، من هر سری نظری داشته باشم ۱۲ تا صلوات به نیت ۱۲ امام نذر میکنم و ۱۰ تاشو قبل اینکه نذرم ادا شه میفرستم و دوتای بعدی رو بعد اینکه نذرم قبول میشه میفرستم و همیشه هم جواب گرفتم

البته یه چیزیم بگم یه کاری که خیلی انجام میدم از بعضی معصوما و اماما و پیامبرا هم میخوام که برام پادر میونی کنن مثل امام رضا ، پیامبر،   حضرت زهرا ، امام حسین  ....چون احساس میکنم که خیلی گناه دارم و خدا نگاهم نمیکنه(ادم زیاد اعتقادی ای نیستم و زیاد گناه دارم و نمازنمیخونم و ...)و بهشونم میگم که گناه دارم و پادر میونی کنید برام و براشونم به نیتشون چند تا صلوات مثلا ۴ تا میفرستم 

تو اینم همیشه نذر گرفتم

مهم خلوص نیتهو از ته قلبت باشه و تعداد مهم نیسن

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
منم یه وقتایی با همین حرفا و اینکه حتما حکمتی توشه خودمو گول میزنم ولی اخ چقدر خودمو بزنم ب اون راه ...

با قانون جذب و ارتعاشات آشنایی داری؟

نه در این حد نی نی سایت ها اینجا چیزای الکی زیاد گفتن 

کسی که خوب بتونه همراهت باشه و یادت بده 

با قانون جذب و ارتعاشات آشنایی داری؟ نه در این حد نی نی سایت ها اینجا چیزای الکی زیاد گفتن  ک ...

یه زمانی کتاباشو از نت دان میکردم میخوندم کلی کتابای مثبت اندیشی و اینا ولی هیچی نشد

چله ی زیارت عاشورا با صد مرتبه سلام و صد مرتبه لعن هم از روز عاشورا تا شب اربعین عالی بود حاجت بزرگ ...

انقدر دوست دارم زیارت عاشورا به روش حق شناس رو انجام بدم 

دعا کن توفیقش رو پیدا کنم