2777
2789
عنوان

چسب بینی

135 بازدید | 8 پست

دو ماه و 10 روزه بینیمو عمل کردم دسترسی به پزشکم ندارم رفته سمینار پزشکی منشیش گفت تا ۲ هفته برنمیگرده ایران  

کل این تایمو چسب زدم البته سر جمع ۴ ۳ روز این وسطا چسب نزدم 

الان به نظرتون دیگ چسب نزنم تا برگرده مشکلی پیش میاد؟؟؟؟ اخه دیگ خسته کننده شده واسم 

یا حداقل یه فردارو چون جایی دعوتم ترجیح میدم بدون چسب برم 

عزیزم شما که تازه بینیتو عمل کردی میشه راهنماییم کنی؟ وقتی دکتر میگه ۲۰ تومن میگیرم عمل میکنم با هز ...

خب عزیزم من اول که باهاش صحبت کزدم هزینه کلی رو بهم گفت البته منشیش هزینه کلی رو گفت وقتی تماس گرفتم 

ویزیت اخر که رفتم دکتر توضیح داد فلان قد دستمزد خودم ک روز قبل عمل واریز کنین باقیش هزینه کلینیکه ک همون روز عمل میدین دوتاش باهم مبلغی شد ک منشی بهم داد 

فقطم باید ب پزشک خودتون و کلینیک یا بیمارستان پول بدین بقیش ب عهده خودشونه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب عزیزم من اول که باهاش صحبت کزدم هزینه کلی رو بهم گفت البته منشیش هزینه کلی رو گفت وقتی تماس گرفتم ...

اره دقیقا به منم اینطوری گفت 

گفت ۲۰ تومن میشه کلا هزینه ها 

و اینکه الان گفت ده تومن واریز کنم 

بعد عمل مابقیش رو واریز کنم 

پس مجموعا با هزینه دکتر بیهوشی و اتاق عمل گفته؟ 

بهو ترسیدم گفتم نکنه موقع ترخیص بگن اینقدر هزینه دکتر بیهوشیه و اینقدرم هزینه اتاق عمل باید جدا پرداخت کنی😬

عزیزم شما که تازه بینیتو عمل کردی میشه راهنماییم کنی؟ وقتی دکتر میگه ۲۰ تومن میگیرم عمل میکنم با هز ...

یه تجربمم بگم 

فقط این ک هر خواسته ای ک داری تاکید کن بارها و بارها و بارها چون هر پزشک سبک خاص خودشو تو جراحی زیبایی داره و خیلی به حرف زیباجو گوش نمیده رو چیزی ک میخوای خیلی تاکید  کن  یا اگه بینی نیمه فانتزی میخای و دکترت بیشتر طبیعی عمل میکنه رو فانتزی تاکید کن تا حداقل برات نیمه فانتزی دراره 

اره دقیقا به منم اینطوری گفت  گفت ۲۰ تومن میشه کلا هزینه ها  و اینکه الان گفت ده تومن وا ...

نه عزیزم اینجوری نبود برا من حالا خودت بپرس ازشون که خیالت راحتشه