2777
2789
عنوان

یا خدا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 45 پست

نه بابا این چه فکریه دیگه،به مرور حالت تهوع و اینا خوب میشه من خودم دقیقا از ماه دوم به بعد کلا حالتای بد بارداریم از بین رفت ت راحت شدم،بهتم توصیه میکنم هیچوقتم در مورد اینجور مسائل از گوگل مطلب نخون لعنتی قشنگ آدمو زنده به گور میکنه بخدا برا منم پیش اومده

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
واسه اینکه سایتشون پر بازدید بشه هر چرتی مینویسن... علائم بارداری با بیشتر شدن سن بارداری کمتر میشه. ...

دست خودم نیس اخه همش میگم نبینم این چیزارو بدتر میاد جلو چشمم😑🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه اول هفته دوازده و باید تموم میکرد هشت هفته ایست قلب کرده بود و علائم من برگشته بود حالا به خودت نگرانی نده اگه لک بینی و شکم درد داری الکی استرس نکش  قرار نیست همیشه ویار داشته باشی  فقط امیدت به خدا باشه قسمت باشه  هیچیش نمیشه توکل کن به خدا 

گلم گوگل طوریه که اگه یه سردرد ساده هم بگیری علائمتو سرچ کنی متوجه میشی که سرطان داری و پایان عمرت ن ...

خیلی موافقم برای مطالب گوگل فقط میخواد بگه سرطان داری و بس

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
دست خودم نیس اخه همش میگم نبینم این چیزارو بدتر میاد جلو چشمم😑🥺

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.... غصه چیزی رو بخور ک میتونی تغییرش بدی این موضوع صفر تا صدش دست خداس

استرس خیلی سمه واسه حاملگی اصلا بد به دلت راه نده صبح برو نزدیک مرکز بهداشت به خونتون اونجا ضربان قل ...

سه روز دیگه نوبت سنو ان تی دارم یازده هفتم🥺واسم دعا کن عزیز

یعنی کل بیست چهار ساعت با خودم درگیرم سر گوشی دست گرفتن هر دفع هم دستم گرفتم جز استرس هیچی نداشتع بر ...

الان بهترین دوره اس برات سوره والعصر زیاد بخون دستت رو بذاز رو شکمت بخون بچت آروم شه  کتاب ریحانه بهشتی رو بخون یا دانلودش کن ذکر بگو آروم شه استرسی باشی رو اون ورجکتم اثر میذاره

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
دیوانه ای چیزی هستی😐😏 دختر خوب تو گوگل بزنی سرما خوردم میگه رو به قبله بخواب(دور از جون همگیتون) ...

فداتشم خدا از دهنت بشنوه سه روز دیگه سنو دارم ان تی الماس دعا❤️