2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من سه ماهه علائم بارداریو دارم رفتم پیش دکتر طب سنتی گفت بدنت برا حاملگی امادس چن تا داروی گیاهی داد گفت تا ی ماه نتیجشو میگیری تا حالا شما از طریق داروی گیاهی باردار شدین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا  باردار نمیشدی که رفتی طب سنتی؟

نه شش ماهه تو اقدامم چن بار ماما رفتم گفت تا یکسال نمیتونم دارو بدیم بت فقط اسید فولیکو اهن داد ولی نشدم اینبار گفتم برم پیش دکتر طب سنتی انشالاه این ماه نتیجه بگیرم دارم روانی میشم دیگه

نخور گیاهی هورموناتو بهم میریزه ها دوستم خورده بود پرولاکتینش کلی رفته بود بالا

وایی نمیدونم یکی میگه منم از طریق طب سنتی باردار شدم یکیم میگه نخور 😣تازه انقدر هم تلخه که مث زهر ولی برای بچه باید تحمل کنم😔

منم 2سال تحت نظر دکتر بودم دارو اینا جواب نداد.یه بارم ای یو ای کردم باز ج نداد

یهو طبیعی باردار شدم.موقعی ک اصلا تو فکر باردار شدن نبودم و انتظارشو نداشتم.بنظر من استرس نداشته باش و بهش فک نکن

نمیدونم والا  باردار نمیشدی که رفتی طب سنتی؟

شش ماهه تو اقدامم چن بار ماما رفتم گفت تا یکسال نمیتونم دارو بدیم بت فقط اسید فولیکو اهن داد ولی نشدم اینبار گفتم برم پیش دکتر طب سنتی انشالاه این ماه نتیجه بگیرم دارم روانی میشم