2777
2789

چند نفر از آشنایان بچه هاشون علائمی رو داشتن که بعد ازچندسال رفع شد و حالت نرمال دارند 

البته بستگی به نوع داره و مصرف دارو های لازم

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

چند نفر از آشنایان بچه هاشون علائمی رو داشتن که بعد ازچندسال رفع شد و حالت نرمال دارند  البته ...

ببین خیلی شدیده بیش فعالیش الان ۱۲ سالشه اگ ولش کنن خونه رو میاره پایین خانوادش نود درصد مهمونی هارو نمیان 

دکترم نمیبرنش

یعنی این خوب نمیشه دیگ؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین خیلی شدیده بیش فعالیش الان ۱۲ سالشه اگ ولش کنن خونه رو میاره پایین خانوادش نود درصد مهمونی هارو ...

دارو درمانی شده؟

یک راه درمانی که در اکثر موارد موثر بوده نوروفیدبک هست که در مراکز روان درمانی ومشاوره انجام میشه 

وحتی برای میگرن استرس و .... کاربرد داره و بدون ضرر و آسیب هست 

و اصلا شبیه اون روش های دردناک قدیمی شوک نیست 

حتما اطلاع رسانی کنید به خانواده شون که اقدام کنند

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

2827
2791
2779
2792