2777
2789
عنوان

وابستگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 33 پست
کنکوری بودم الان دانشجوام سرم شلوغه کلی امتحان دارم ولی بازم نمیتونم از فکرش بیرون برم😞😞

اگ سعی کنی فراموشش کنی بدتره. باید قبول کنی تو ذهنت تا جایی ک خودت خسته بشی از غصه. برا من تنها راهش این بود. وقتی میخاست برگرده خودم ردش کردم چون خسته بودم...

من همه خانواده ام روانپزشک هستن  خودمم زیاد تحقیق کردم چه بخواین یا نه باید و باید جایگزین پید ...

من سعی کردم نمیتونم ،به حدی عاشقشم هر کیو نگاه میکنم انگار شبیه اونه 

سه سال نتونستم 

از صمیم قلب دوسش دارم این حسو هیچوقت نداشتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کنکوری بودم الان دانشجوام سرم شلوغه کلی امتحان دارم ولی بازم نمیتونم از فکرش بیرون برم😞😞

اصلا خونه نموووووون چون من خودم وقتی تنهام هر دلیلی شده واسه گریه کردن پیدا میکنم 

برنامه ریزی کن برای درسات هر روز بیرون برو سعی کن شاد باشی میدونم یهو نمیشه ولی تلاش کنی میتونی حتما 

رقابتی درس بخون سعی کن فکرتو درگیر چیزای دیگه کنی 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
من سعی کردم نمیتونم ،به حدی عاشقشم هر کیو نگاه میکنم انگار شبیه اونه  سه سال نتونستم  از ...

یه راهی هم مونده متاسفانه نمیتونم بگم برای شما 

صدرصد مردونه هست و روی مرد ها صدرصد جواب داده البته روی 10 هزار نفر هم تحقیق و برسی شده 

من سعی کردم نمیتونم ،به حدی عاشقشم هر کیو نگاه میکنم انگار شبیه اونه  سه سال نتونستم  از ...

قرص فلوکسیتین ۲۰ برید از داروخانه بخرید بگین نسخه مونده توی خونه نداد اصرار کنید بگین حالم خوب نیست بعضی از داروخانه ها بدونه نسخه میدن 

هر روز از یدونه عدد شروع کنید وقتی حالتون خراب میشه دوتا یا سه تا 

بدونه عوارضه ولی دیگه کسی رو که دوسش داشتین رو اصلا بعد مدتی دپس ندارین 

معجزه میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792