2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یخ بزاره و بعدش سیب زمینی رنده کنه یا حله ای کنه بزارع سریع میره رنده یهتره منم چشمم تو باشگاه ضربه خورد کبود شد فرداش عروسی داشتیم یکی گفت بزار میره شب تا صبح گذاشتم رفت صبح نبودش

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

من یه بار شنیده بودم جعفری خوبه🤣🤣 خورده بودم زمین یه کبودی خیییلی بزرگ رو پام بود میخواستم برم مهمونی لباسم‌کوتاه بود، رفتم یه عالمه جعفری مالیدم به پام اصلا یه وضعی🤣🤣🤣 آخرشم نرفت

حَسبی الله💫🍃