2777
2789
عنوان

عکاسی

67 بازدید | 2 پست

سلام

کسی بوده که کلاس عکاسی رفته باشه و تونسته باشه کار کنه با حرفه اش؟؟ و اینکه آیا می ارزه اصلا؟؟

برا خودم نمیخوام برا یکی از نزدیکام میخوام دوس داره یه حرفه ای یاد بگیره غیر از کارهای آرایشی و زیبایی 

نظر شما چیه؟ می ارزه آدم پولشو صرف کلاس عکاسی کنه ؟؟ اگه حرفه ی دیگه ای مدنظرتونه بگید لطفا💕

من خودم رشتم عکاسی بود بدرد ادمی که پول نداره نمیخوره. اگه هدفش درامد زایی هستش چون اول راهه پنجاه پنجاهه اونم اگه شانس بیاره و کارش بگیره .اما اگه علاقه داره و برا سرگرمی میخاد بره عالیه

نظر منی که رشته دانشگاهیم عکاسی باید بگم نه حالا هزارتا دلیل دارم اگه واقعا میخوای موفق بشی باید آتلیه بزنی که حالا فیلم برداری و عکاسی چاپ همه اینکارو رو انجام بدی که حداقل دومیلیارد هزینه میخواد ولی اگه بخوای با یه دوربین حالا عکاسی فضای باز کنی اولن باید خیلی زرنگ باشی و ماشین داشته باشی چون نمیصرفه با این کرایه اسنپ برا چهارتا عکس بری اینو و انور و تو شهر ما چند نفر هستن انقد با نرخ کم عکاسی میکنن که اصلن نمیصرفه عکاسی کنی یا اگه به کسی بگی انقد نرخ عکاسیم انقده میگه چخبره من که خودم پیج دارم نمونه کارم میزارم ولی مشتری ندارم هم دانشگاهیام همه مشغول کارای دیگن و تعداد خیلی کمشون عکاسی میکنن شاید دو سه نفر بقیه کارای مثله فروشندگی انجام میدن نمیگم بده ولی اگر دوربین خریدی باید سیستم بگیری برا فتوشاپ چون اگه سیستم نباشه عکس خام که بدرد نمیخوره بعد سالنای زیباییم برای چهارتا عکس خونتو تو شیشه میکنن خانما هم سخت پسندن عکس بگیری ازشون میگن چرا اینجور افتادم چرا فلان شدم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز