2789
عنوان

عمل دیسک کمر

3359 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من شوهرم تنگی کانال نخاعی داره و دیسک داره و پنج تا مهرش درگیره و انحراف ستون فقرات داره دکتر گفته باید عمل کنه کمر درد خیلی نداره میزنه به پاهاش و شب ها خیلی میسوزه هفته آینده باید عمل کنه اما هنوز تردید داره و می‌ترسه میگه اگه خوب نشم و بدتر بشم چی چون دکتر گفته تمام تلاشم رو میکنم اما شاید خوب نشی یا بدتر بشی تو اطرافیان تون کسی این مشکل رو داشته و عمل کرده ؟ایا خوب شده یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من این مشکلات رو داشت کمر و پاهاش به شدت درد میکرد.اردیبهشت عمل کرد خدا رو شکر نجات پیدا کرد.الان خیلی خیلی بهتره.خودش میگه کاش زودتر عمل میکردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بازم با دکترای دیگه مشورت کنید،  اگه اصفهانی دکتر عالی بهت معرفی کنم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

منم تنگی کانال تو دوقسمتی دارم مهره 4و5هم داغونه مفصل هم ازبین رفته گفتم باید عمل کنی ترسیدم به جاش رفتم ازون تزریق کردم الان خدارو شکر بهترم

❤️نفسم تو شدی انگیزه زندگیم❤️
هر کی کرده پشیمون شده خیلییی تحقیق کنین  

وای نه اینطوری نگید.من هم برادرم عمل کرده هم خواهرم هم شوهر دختر عمه ام.هر سه خیلی راضی هستند.الان علم پیشرفت کرده چرا باید آدم درد بکشه وقتی درمان هست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

اگه تهرانی برو پیش دکتر احمد فاتح. با ماساژ درمانی کار مریضا رو درست میکنه. واقعا حرفه ای هست. چند تا دیسک کمر جلوی چشمم خوب کرد. دایی منم مشکل همسر شما رو داشت فکر میکنم با پیاده روی و تغییر رژیم غذایی خوب شد. پیش احمد فاتح هم برو بعد اگه خواستی تصمیم به عمل بگیر

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊

نتیجه ام آر ای رو به چند متخصص عالي دیگه هم نشون می‌دادید

مراقبت بعد عمل خیلی خیلی مهمه و رعایت بعدش

منم کمر و پام افتضاح درد میکنه و درگیر هستم

با آرزوی سلامتی برای همه بیماران خصوصا همسر شما

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
هر کی کرده پشیمون شده خیلییی تحقیق کنین 

دکترش خیلی عالیه از طرفی همسرم از چند نفر که عمل کردن و پلاتین گزاشتن هم پرسیده همشون خوب شدن الان و مشکلی ندارن اما بازم میترسه

نتیجه ام آر ای رو به چند متخصص عالي دیگه هم نشون می‌دادید مراقبت بعد عمل خیلی خیلی مهمه و رعایت ...

خیلی ممنون گلم انشالله شما هم بهبودی پیدا کنید اتفاقا دکترش عالیه دو تا دکتر هم ارتوپد هم جراح مغز و اعصاب دیدن هر دو گفتن عمل