2777
2789
عنوان

رانندگی

283 بازدید | 14 پست

خانوما من آموزشگاه رفتم آیین نامه هک جلسه اول قبول شدم حالا واسه آزمون عملی با ماشین خودمون میرم اموزش شوهرم همش میگه ماشین خراب میشه دنده روخراب کردی .....

خدایا امشب دیگه دق کردم  گفتک دیگه بیخیال رانندگی بشم از دستش منم تا عصبانی میشه هنگ میکنم 

به نظرشما چیکار کنم،!

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

غلط ترین کار اینه با مردایی ک حساسن بری تمرین قشنگ اعتماد بنفس له میشه 

تمرین نکنی اونجوری بهتره با ی خانوم برو یا اهمیت نده ب حرفاش 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول نکن رانندگیو منم شوهرم پوستمو کند تو این قضیه سه بار ماشینو کوبوندم داغون کردم بیخیال باو

واییی خدا اون روز و نیاره که ماشین و بکوبم دیگه باید  قید همه چی بزنم تا عمر دارم سرکوفت باید بخورم

غلط ترین کار اینه با مردایی ک حساسن بری تمرین قشنگ اعتماد بنفس له میشه  تمرین نکنی اونجوری بهت ...

نمیتونم اهمیت ندم  بدبختی اینجاس

آموزشگاه  رفتم خوب بودم حالا میرم واسه تمرین  امشب میگه  حلو خودم و گرفتم فقط وگرنه.....

علتش اینه ک مربی همش کلاج رو میگیره اجازه نداده تو بگیری و مسلط بشی...من هم مربی اینکارو کرد جلسات ک تموم شد نمیتونستم ماشین دنده عقب ببرم بیرون ... اما با ماشین خودم چند بار سوار شدم تا دستم اومد..

علتش اینه ک مربی همش کلاج رو میگیره اجازه نداده تو بگیری و مسلط بشی...من هم مربی اینکارو کرد جلسات ک ...

آره میدونم همش پاش رو کلاج بود لعنتی

حالا موندم چیکار کنم شوهرم همش غر میزنه 

هیچچچچ تمرکز ندارم

آره میدونم همش پاش رو کلاج بود لعنتی حالا موندم چیکار کنم شوهرم همش غر میزنه  هیچچچچ تمرکز ند ...

بنظرم با شوهرت اصلااا نرو چون اون استرس میده بهت باعث میشه چیزاییم ک خودت بلدی بکل یادت بره..با ماشین داداش یا پدر یا دایی یکم تمرین کنی راه میفتی

بنظرم با شوهرت اصلااا نرو چون اون استرس میده بهت باعث میشه چیزاییم ک خودت بلدی بکل یادت بره..با ماشی ...

دقیقا هیچی یادم نمیمونه هیچچ

تو شهرمون نیسان

همسر منم استرس بهم میداد ،نیم ساعت میرفتیم تمرین با دعوا برمی گشتیم،آخرش هم گفتم یا ببر یا پول بده ب ...

الان  مسلط شدین؟

من که هیچچچ هنگ میکنم