2777
2789
عنوان

کساییکه تجربه ریمو دارن بیان

1075 بازدید | 13 پست

سه جلسه ریمو انجام دادم و آخرین جلسه هفتم مهر بود و به خواست خودم تو یه مدت کوتاه انجامدادم ک زودتر راحت بشم از اینهمه سرب ک رو ابروم مونده بود،اینم بگم پوست صورتم سقییید و شیشه ای هست خیلییی حساسه،این قرمزی بعد از ریمو بشدت رو مخمه بابتش خیلی ناراحتم چیکارش کنم قرمزیش زودتر بره؟

همزمان دارم پماد سیکالفیت اون رو مصرف میکنم هم برا گودی خیلی کمی ک مونده ازش و قرمزیش ک گودیش داره میره ولی این قرمزیش شده سوهان روحممم😭😭😭

بستگی داره به ریمووری که استفاده کردن برات 

اگه رجووی باشه طبیعیه و با کرم ترمیم کننده تاحدودی قرمزیش رفع میشه و میره 

اگه کالرلیفت و گلوری باشن یا مواد فی میتونی بری آنزیم تراپی کنی برا قرمزیش 

به کسی که کار انجام داده بگو خودش راهنماییت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به ریمووری که استفاده کردن برات  اگه رجووی باشه طبیعیه و با کرم ترمیم کننده تاحدودی ...

خودشم سیکالفیت رو بم معرفی کرد ک استفاده کنم دوره درمان سه ماهه هنوز یکماهو چند وقتی گذشته ولی خب بشدت عجولم🥺

خب رجووی تقریبا آسیب رسانیش به بافت پوست به نسبت اون یکیا بالاتره  شما ترمیم کننده بزن خوب میش ...

ترمیم کننده رو جلسات قبل استفاده نکردم همرو پشت سر هم با فاصله کم انجام دادم وآخرین جلسم ک تموم شد مصرف این کرمم شروع کردم 

2790
2778
2791
2779
2792