2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم واسه همینم گفتم  واقعاااا چرا اعتماد به نفس نداااری تو خیلیییی خوشگل تری کهههه

چون من از قبل اعتماد ب نفس نداشتم 

الانم همسرم باعث شده ديگه بدتر شم 

چون من از قبل اعتماد ب نفس نداشتم  الانم همسرم باعث شده ديگه بدتر شم

رو خودت و شخصیتت کار کن گلم👌

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
منم نميگم زشته حداقل از قد و هيكل ازش سرترم بايد ب روش بيارم؟؟؟ كه اون ب من ميگ زشت؟!!☹️

آشناتون بودم جایی با هم بودین میگفتم وایی چقدر نازی از شوهرتم سری یجوری که بخوره تو ذوقش دهنشو ببنده

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚
نه اصلا😍😍خیلیم خوشگل و دوست داشتنی و مهربونی حالا تو بگو به من میادمامان چهار تاپسر بچه باشم ا ...

نظر لطفته😘 به خدا انگار تازه عروسی‌ ماشاالله ماشاالله 🥺 خیلی نازی

✨🌠good mood comes from inside
نه اصلا😍😍خیلیم خوشگل و دوست داشتنی و مهربونی حالا تو بگو به من میادمامان چهار تاپسر بچه باشم ا ...

به‌به چه خوشگل 💖

واییییییییی النگووو🤤🤤🤤🤤

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ممنون🥺❤️‍🔥 مهربون نمیدونم ولی خیلی دل نازکم زود اشکم در میاد😂

منم 🤣🤣چه بده

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚
۴تاعروس قراره داشته باشی

فک کن چه شــــــــود🙄😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
به‌به چه خوشگل 💖 واییییییییی النگووو🤤🤤🤤🤤

فداتشم ❤❤

آشناتون بودم جایی با هم بودین میگفتم وایی چقدر نازی از شوهرتم سری یجوری که بخوره تو ذوقش دهنشو ببنده

😢😢😢

همه اقوام خودم ميگن ازش سرترم ولي كسي جلوش نگفته تا حالًا ، انقد خانوادش بهش بها دادن فك ميكنه كيه خودش