2777
2789

وا 😐

خوشگلی که 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم احسااس ميكنم چهره قابل قبولي دارم اما همسرم خوردم ميكنه 😔 

تو هم خوردش کن البته استخوناشو😡

شوخی میکنم عزیز دلم

من مشکلتونو نمیدونم

اما اگه اعتماد ب نفستو بالا نگه داری کسی نمیتونه ب این راحتی اذیتت کنه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عکس بدم ببینی؟ ولی باید قول بدی رک نظر بدی

چش قول میدم 👌

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خودمم احسااس ميكنم چهره قابل قبولي دارم اما همسرم خوردم ميكنه 😔 

همسرت ببخشیدا خیلی غلط کرده..حس میکنم هیکل توپر خوبی هم داری صورت متناسبی هم داشتی باید تازه قدرتم بدونه

✨🌠good mood comes from inside
کورشه هرکی چش نداره ببینتت😐 @مریساگلی  بکش بدخواهشو😚 تگ دونم سکته کرده توببخش   &nb ...

اوخ فدات ک 😍😍

آپچاگی های من آمادس واسه کسایی ک دوسامو اذیت کنن😡😂😂😂😂