2777
2789
عنوان

سقط مکرر

519 بازدید | 22 پست

برای دومین بار سقط کردم.تو هفته ی هفتم به خاطر توقف رشد جنین😭 خیلی تنهام...دارم دیوونه میشم...کارم شده تو خلوت گریه کردن.دوس دارم با کسی که حالمو میفهمه حرف بزنم.کسی تو شرایط من هست؟اگه هستی بیا با هم درد و دل کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین امروز چندین لک قهوه‌ای دیدم و احتمالا برای بار دوم بارداری پوچ و سقط خواهم داشت، تا امیدم و تصم ...

عزیزم به دلت بد راه نده. بعضیا لک میبینن ولی مشکلی ندارن.شاید هماتوم داری.برو دمتر سونو بشی. ان شاءالله جنین شما رشد میکنه

من هفته ی 13 توقف رشد داشتم ولی یه دکتر بسیار خوب رفتم مشکلم رو تشخیص داد و الحمد الله بعد از 6 ماه ...

چقدر خوب.خدا رو هزار بار شکر. ان شاءالله به سلامتی بیاد بغلت عشق کنی باهاش.شما کدوم شهری؟

همین امروز چندین لک قهوه‌ای دیدم و احتمالا برای بار دوم بارداری پوچ و سقط خواهم داشت، تا امیدم و تصم ...

اگر ول کنی مشکلاتت برای بارداری بیشتر میشه، یه متخصص خوب برو مشکل رو تشخیص بده  درمان بشی بعد اقدام کن 

دوست منم دوبار سقط کرد نگران نباش عزیزم خدابزرگه ولی قبل ازقدام بعدی حتما با دکتر مشورت کن  ت ...

این سریم تحت نظر بودم کامل.خاک بر سر دکترم که آزمایش شوهرمو دید گف هیچ مشکلی نداره،ولی وقتی سقط کردم گف آزمایشو دوباره نشون بده،دوباره که دید گف باید دارو مصرف میکرده.خاک بر سرش.چقدر آزمایش دادم.چقدر دارو خوردم.چقدر پول ویزیت دادم.چقدر اذیت شدم

اگر ول کنی مشکلاتت برای بارداری بیشتر میشه، یه متخصص خوب برو مشکل رو تشخیص بده  درمان بشی بعد ا ...

دکتر رفتم دو هفته پیش ساک حاملگی خیلی کوچیک بود گفت دو هفته صبر کن بعد دوباره بیا سونو ولی از دیشب این اتفاق افتاده مثل دفعه پیش هست حالا فردا با دکتر تماس بگیرم ببینم چی میشه

این سریم تحت نظر بودم کامل.خاک بر سر دکترم که آزمایش شوهرمو دید گف هیچ مشکلی نداره،ولی وقتی سقط کردم ...

وای چه دکتر نفهمی بوده این دفعه پیش یه دکتر خوب برو اصلا اهمیت نداره براشون 

من داشتم میمردم هفت ماه بودم اصلا اهمیت نداشت براش منم توهمون ماه دکترمو عوض کردم باز خداروشکر قبولم کردن ماه های اخر جایی دیگه