برای دومین بار سقط کردم.تو هفته ی هفتم به خاطر توقف رشد جنین😭 خیلی تنهام...دارم دیوونه میشم...کارم شده تو خلوت گریه کردن.دوس دارم با کسی که حالمو میفهمه حرف بزنم.کسی تو شرایط من هست؟اگه هستی بیا با هم درد و دل کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست منم دوبار سقط کرد نگران نباش عزیزم خدابزرگه ولی قبل ازقدام بعدی حتما با دکتر مشورت کن ت ...
این سریم تحت نظر بودم کامل.خاک بر سر دکترم که آزمایش شوهرمو دید گف هیچ مشکلی نداره،ولی وقتی سقط کردم گف آزمایشو دوباره نشون بده،دوباره که دید گف باید دارو مصرف میکرده.خاک بر سرش.چقدر آزمایش دادم.چقدر دارو خوردم.چقدر پول ویزیت دادم.چقدر اذیت شدم
اگر ول کنی مشکلاتت برای بارداری بیشتر میشه، یه متخصص خوب برو مشکل رو تشخیص بده درمان بشی بعد ا ...
دکتر رفتم دو هفته پیش ساک حاملگی خیلی کوچیک بود گفت دو هفته صبر کن بعد دوباره بیا سونو ولی از دیشب این اتفاق افتاده مثل دفعه پیش هست حالا فردا با دکتر تماس بگیرم ببینم چی میشه