2777
2789
عنوان

دو دلم برا عاینده نامعلومم

163 بازدید | 12 پست

از یه طرف تو فقر بدبختی هام گیرم 

با مادرم میریم پرستاری.تو اکثرتاپیک هام گفتم 

از یه طرف فکر آینده داره دیونم میکنه همش حس میکنم زندگی من همینه هیچوقت تغییر نمیکنه از یه طرف خودمو با بچه های اونا مقایسه میکنم ک تو ناز نعمتن ولی من از یه زندگی عادی ام برخودار نیستم 

نمیتونم کاری کنم همین بدترین چیزه 

میدونم اگه چندماه قشنگ بشینم بخونم واسه کنکور قشنگ فرهنگیان درمیام دوسالم پشت کنکور بودم درگیرمشکلات خانوادگی طلاق مادرم شوهرش اذیتمون میکرد الانم مادرم دورکارای طلاقشه هم کار میکنم کنارش

ازیه طرف میترسم نرم دانشگاه پیام نور امسال کنکورم در نیام دلم میخواد برم دانشگاه پیام نور حسابداری بخونم از یه طرفم دلم میخواد کنکور بخونم برم دانشگاه فرهنگیان از این منجلاب کثیفی بدبختی نداری دربیام ولی ۲۱ سالمه دوستام دیگه سال آخرشونه من تازه بخوام بخونم واسه کنکور از زندگی عقب می افتم افسرده میشم لطفا کمکم کنید

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم تو شرایط شما شاید بهترین انتخاب کنکور دادن باشه

پس حسابی بخونید ان شالله یه رشته خوبی قبول میشید

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»

منم ۲۱ سالمه منم فرهنگیان میخام منم پشت کنکورم 

تنها نیستی 

ناامید نباش افسرده و غمگین نباش 

این فکرا سم رو از خودت دور کن 

بیا بشین بچسب ب درس و بخون چون امسال راحتتر از سالای بعده میدونی چرا؟چون امسال فقط معدل دوازدهم شرطه اما کنکور ای بعدی دهم یازدهم هم معدل شرطه و اگ نمراتت کم باشه مجبوری این همه کتاب رو ترمیم کنی ک قطعا سخته 

پس همین امسال شرشو بکن بره هی موکول نکن ب فردا

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️

بخون برای فرهنگیان 

فرهنگیان حداقل حقوق ثابتی داری 

حسابداری ، سابقه کار و ... میخواد

بعد از گرفتن لیسانس حسابداری، الزام و اطمینانی نیست برای سرکار رفتنت

پس برو فرهنگیان 

من الان حقوق خونده بیکارم 

بچه درس خون و ... هم بودم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

به این فکر کن روزی که ۲۷سالت بشه با خودت میگی ای کاش از همون ۲۱ سالگی شروع کرده بودم .یه پیرزن ژاپنی بود تو سن ۶۰ سالگی رفته بود بدنسازی .تو سن ۹۰ سالگی هنوز داشت حرفه ای ورزش میکرد 

بالاخره زندگی هر فردی چالشای خودشو داره اصلا به سن فک نکن چون مهم نیست....بشین برای چیزی که میخوای تلاش کن قطعا قبول شدن تو یه رشته خوب اونم دانشگاه تهران می ارزه ....من دوستم سال اول رفت معماری آزاد خوند کلاسشون همش سه نفره و الان فقط یه منشیه....اما من امسال سال سومیه که پشت موندم منم یسری مشکلات داشتم حالم بد بود اما هیچوقت حاضر نیستم آرزومو رها کنم سنم مهم نیست اکثر رشته های تاپ دانشجوها چندین سال پشت بودن 

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

میدونی چیه، نمیدونم این چه بدبختیه، کسانی که خانواده دارن، زیبا هستن و همه چیز تمام هستن، میشن یک سال حسابی درس می خونن پزشکی قبول میشن، اما کسانی که هیچ چیز قابل قبولی در این دنیا ندارن، و از صمیم قلب این رو هم ميدونند اگه یک سال ، فقط یک سال ،دندون رو جیگر بزارن و خوب درس بخونند، و با تحمل فقط یک ساله ی دردهاشون میتونند یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول بشن و خودشون و خانوادشون رو از وضعیت بد، نجات بدن ،اما این کار رو نمی کنند.... چرا ، خوب پس مقصر اصلی خودشون هستن.....

من میذونم تو از کدوم دانش اموزایی‌.مطمعنم تو خیلی باهوشی از اون دانش آموزایی ک درس بخونی بهترین چیزا رو قبول میشی .الانم این مشکل توی زندگیه تو هست .نباید ناامید شی .بشین درس بخون استعدادت رو ب کار بگیر.بزار موفق بشی .

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش

اصلا بفکر این نباش که دوستام امسال سال اخرشونه

بشین بکوب بخون فرهنگیان قبول بشی چون هنوز تموم نشده سرکاری و اینکه توی دانشجویی هم بهت حقوق میدن

ولی اگه حسابداری بخونی بعد از ۴ سال باید بشینی پشت آزمون استخدامی اگهههه باشه

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!