2777
2789

بچه ها من هر وقت میام اینجا با شوهرم‌حرف میزنن دست میدن سلام‌علیک میکنن اما با من نه منم سلام میدم اما اصلن حرف نمیزنن حالا شوهرم نباشه بدترن اخه چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت میبینه این جیزارو؟ زیاد میری؟ 

اره میبینه ابجیش از من سه چهار سال کوچیکه اومد به داداشش سلام داد به من نه مامانش با پسرش دست داد با من نه به شوهرمم میگم چیزی نمیگه 

دقیقا مثل من .

۲ تا کار کن 

اول: یک جوری نشون بده که اصلا ازشون ناراحت نشدی. با کسی که یک ذره باهات بهتره بگو و بخند.  معمولا پدر شوهرا خوبن با عروس . و به بقیه محل سگم نذار 

دوم : تمام این حرکت های زشتشون رو به روی شوهرت بیار تا چشاش وا بشه فکر نکنه خانواده اش خیلی گلن

تو‌چوشی بودم مامان مادرشوهرمم اینجاست هم شوهرم هم خواهرشوهرم تو گوشی بودن به من برگشته میگه چرا حرف نمیزنی تو گوشی هستی گفتم همه تو گوشیم دیگه چیکار کنم 

اره میبینه ابجیش از من سه چهار سال کوچیکه اومد به داداشش سلام داد به من نه مامانش با پسرش دست داد با ...

کمتر برو یا نرو به شوهرت هم بگو تا اگه خواستی نری دلیل داشته باشی

خودشناسی DNA plus
اره میبینه ابجیش از من سه چهار سال کوچیکه اومد به داداشش سلام داد به من نه مامانش با پسرش دست داد با ...

وای شما انگار خود منی . ببین فکر کن به دوستشونم که تا حالا منو ندیده بود سپرده بودن منو که دید جواب سلاممو نده . احمق بی‌شعور ۳ بار بهش سلام کردم جواب نداد. ولی آدم حسابشون نمیکنم الان. خودشون تاوان دیدن بابت کاراشون. بدترین اینکه رفت و آمد ما الان حداقل حداقل شده. ولی هرگز فراموش نمیکنم و نمیبخشم