2777
2789
عنوان

بچه ها همچین چیزی میشه

173 بازدید | 12 پست

یارانمون دست مادر شوهرمه چهار ساله چند روزه از شوهرم قهرم ن برام شارژ میفرسته نه اینترنت. یه ساله لوارم آرایشی نخریدم بهش ک میگم میگ فعلا دستم تنگه منم با خودم گفتم یارنمون از مادرش بگیرم بعد صبح تاپیک زدم ک ی از کاربرا گفت ک از مادر شوهرت بگو بده بهت حق توعه و ایناا..  انگار جرعت بهم منم با اینکه روم نمیشد ولی بهشون گفتم خواهر شوهرم گفت مامانم خونه نیست اومد بهش میگم تا الان هیچ خبری ازشون نشدع؟ 🤔

الان سوالم اینه ک من حداقل هزار کیلو متر از خانواده شوهرم دورم نمیتوم کارتو فعلا ازشون بگیرم میشه با شماره حساب و رمزش ازش پول بردارم؟؟؟ 

امکانش هست؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

برو جدا کن یارانه رو

یا اینکه برات کارت به کارت کنن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
برو جدا کن یارانه رو یا اینکه برات کارت به کارت کنن

اگ جداش کنم میشه یعنی دیگ برای مادرشوهرم نمیره.. 

اون کارتی ک پیش مادرشوهرمه میسوزونن آره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یارانه شما و همسرت تو یه کارته دست مادرشه؟من فکر کردم تو یه خونه اید 

کارتمون پیششه منو همسرم و دوتا بچه هام 🥲

ببخشید چرا.شما کارتو‌بسوزونید برید درخواست کارت جدید بدید دیگه کارت دست خودتونه خودتونم برداشت میکنید.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

برید بانک بگین کارت قبلی مون گم شده یه کارت دیگه بهتون میدن کارت دست مادرشوهرت مسدود میشه 

مرسی عزیزم 

فقط یه سوال نمیشه اونجوری ک گفتم ازش پول بردارم؟ 

با شماره حساب و رمزش

ینی چی😑😑خب از اول می‌گرفتی الآنم بگو و برو کارت جدید بگیر،برو بانک بگو کارتم گم کردم و کارت جدید بده.ولی ب اونام اطلاع بده.

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
ینی چی😑😑خب از اول می‌گرفتی الآنم بگو و برو کارت جدید بگیر،برو بانک بگو کارتم گم کردم و کارت جدید ب ...

باشه عزیزم

مرسی عزیزم  فقط یه سوال نمیشه اونجوری ک گفتم ازش پول بردارم؟  با شماره حساب و رمزش

میشه ولی خودتو راحت کن شما ی خانواده بزرگین چرا باید دست اون باشه.الان نفری ۳۰۰چهار نفریک ودویست ب درد ابو برق که میخوره

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
میشه ولی خودتو راحت کن شما ی خانواده بزرگین چرا باید دست اون باشه.الان نفری ۳۰۰چهار نفریک ودویست ب د ...

آره واقعا 

خواهرم اینا چهار نفرن یک و پونصد میدن بهشون