2777
2789
عنوان

دانش آموزا پاشین بیاین

892 بازدید | 123 پست

میخواستم ببینم شما هم مثل من از محیط مدرسه خوشتون نمیاد؟ :/

مدرسه من نمونه دولتیه و این باعث میشه خودمو همش مقایسه کنم که نمره من از اونا کم شده و یا به باهوشی اونا نیستم همینطور تو عربی و ادبیات صعف دارم و میترسم معدلم خوب نشه

از یه طرفی معاونمون همش به من گیر میده به حجابم و میگه موهاتو کامل بده تو مقنعه اصن  به بچه های دیگه چیزی اونقدر نمیگه ولی به من گیر میده همش اصلا هم موهامو من زیاد نمیدم بیرون ولی خیلی بهم گیر میده

بابا مقنعه همینجوریش به من نمیاد این میگه بده تو موهاتو😐 واسه همین دادم تو رفتم کلاهم گذاشتم باز اونروز به کلاهمم گیر داد دیگه گریم گرفته بود واقعا این انقدر گیر میده به من 

از یه طرفم من از این بچه هایی که سریع گرم بگیرن با بقیه نیستم و دوست صمیمیم میره با اونا گرم میگیره و همچنین یکی از رازامو تو کلاس گفت جلو بچه ها😐و باهاش مثل قبل نیستم قبلا اینجوری نبود

اصلا کلا جو تو کلاس یجوره دیگس من میرم ته کلاس میشینم کتابمو میخونم کاری به کار کسی ندارم و اونقدر از مدرسم متنفرم که فقط هر روز دعا میکنم زود بگذره برم خونمون :/

فقط میخوام زود امسال بگذره مدرسمو عوض کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بهم میخوره ازش

لعنتی تمومیم نداااااااره

خسته شدم انقدر هر روز امتحان داریم 2 تا 2 تا وقت یه کتاب خوندنم ندارم

تازه من دولتیم و پدرمونو دارن در میارن

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

من مدرسه الانم رو دوست دارم محیط و دانش اموزای مدرسه خوبن مخصوصا ناظم و اینا 

کاربری دست دونفر بود قبلا ؛ الان از ۱۴۰۱/۷/۲۴  دست یک نفره🤌🏻 از ۹۸ تا ۱۴۰۰ خواننده خاموش بودم 😬

منم مثل تو اصلا کسی باهام نمیگرده اصلاااا و اینکه چون سر کلاس پیشخوانی دارم و جواب میدم بچه ها تیکه میندازن بهم و کسی باهام نیست ی جورایی با همه هستم ولی با هیچکس نیستم. 

من خودم سال دهم و یازدهمم رو تو یه مدرسه نمونه دولتی گذروندم

اسمش نمونه بود ولی افتضاح بود که قشنگ مدیر و معاون و دانش آموزاش می خواستن منو به هر طریقی به زمین بزنن و قشنگ یه اوضاعی بود مخصوصا سال یازدهم

حالا دوازدهم اومدم تو یه مدرسه غیر انتفاعی که واقعا یه محیط خیلی خوبی هست 

مدرسه دولتی از نظر من اصلا خوب نیست حالا می خواد نمونه باشه یا عادی باشه

سخته، ولی آخرش قشنگه:)  
منم مثل تو اصلا کسی باهام نمیگرده اصلاااا و اینکه چون سر کلاس پیشخوانی دارم و جواب میدم بچه ها تیکه ...

اووووو خیلی مسخرست اصن اصن برام مشکل این نیست که دوستی ندارم چون تنهایی رو دوست دارم ولی محیطش بشدت رو مخه