2777
2789

نمی‌دونم 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چون سرده بهتره برین پاساژ ک همه چی داره پاساژ فردوسی چندین طبقس ی طبقه بچگونه..یکی زنونه ...مردونه..شال ..کیف وکفش..مجلسی و خونگی همه چی داره گرمم هس راحتین با بچه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ممنون عزیزم تیپ پاساژش چطوره؟ لباساش شیکه؟؟ 

شیک و برند نیس اگ اونجوری میخای ک برو پروما و برج سلمان...فردوسی قیمت مناسبه و معمولی جنساش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ممنون عزیزم تیپ پاساژش چطوره؟ لباساش شیکه؟؟ 

منم رفتم عااالیه ..اگه لباس برای خونه هم میخواین ۱۷ شهریور خوبه ولی پاساژ فردوسی عاااالیه..خیلی هم لباس هاش شیکه ‌‌.قیمتش هم خوبه

منم رفتم عااالیه ..اگه لباس برای خونه هم میخواین ۱۷ شهریور خوبه ولی پاساژ فردوسی عاااالیه..خیلی هم ل ...

پالتو و شلوار و اینا بیشتر مد نظرمه

با کاپشن برای بچه ها