2777
2789
عنوان

چیکار کنم

100 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من چند روزیه که خیلی خیلی عصبی شدم بهانه گیر شدم همسرم داره اذیت میشه میدونم کارم اشتباهه ولی اصلا ذره ای احساس گناه نمیکنم احساس میکنم حقشه اینم بگم من خیلی خیلی دختر آرومی بودم بعد ازدواج اینجوری شدم همسرم روزی ۵ ساعت اینا خونس اونم خوابه یا مثلا اگه بیکار باشه بیدار باشه منو میپیچونه میره پیش دوستاش روزای جمعه که باید خونه باشه ام میره پیش دوستاش این منو بیشتر عصبی کرده چون با گریه گفتم با حرف گفتم حتی نزدیک چند هفته قهر کردم اصلا انگار نه انگار بعد سر همین موضوع دیگه سر چیزای کوچیک بهانه میگیرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون نه من خیلی اذیت میشم عصبی شدم همش گریه میکنم اصلا خیلی خیلی حالم بده 

گفتی همسرم داره اذیت میشه میدونم کارم اشتباهه اما احساس گناه نمیکنم!!!!

خب وقتی ببینی طرفت برات وقت نمیزاره و دیگرانو بهت ترجیح مید عصبی میشی دیگه جانم

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
اون نه من خیلی اذیت میشم عصبی شدم همش گریه میکنم اصلا خیلی خیلی حالم بده 

باهاش صحبت کن و بگو مثلا چقدر زمان نیاز داری که برات وقت بزاره اگه بازم همکاری نکرد باید برین پیش مشاور

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود
باهاش صحبت کن و بگو مثلا چقدر زمان نیاز داری که برات وقت بزاره اگه بازم همکاری نکرد باید برین پیش مش ...

چند ساله باهاش صحبت میکنم حتی آخرین بار گریه کردم گفتم باید التماست کنم که دوستم داشته باشی برام وقت بزاری کنارم باشی اینم بگم نامزد بودم گفتم من نمیتونم بیا جدا بشیم هر کس بده سمت زندگی ایده آل خودش گفت نه و اینا منم خیلی دوستش دارم تنها چیزی که میخوام اینه ک کمتر دوستش داشته باشم کمتر اذیت بشم 

چند ساله باهاش صحبت میکنم حتی آخرین بار گریه کردم گفتم باید التماست کنم که دوستم داشته باشی برام وقت ...

نمیخاد کمتر دوسش داشته باشی خودتو بیشتر دوست داشته باش. برو کلاس برو باشگاه دوست پیدا کن با دوستات رفتوآمد کن برو سر کار حتما کار پیدا کن اینطوری کمتر حوصلت سر میره اگرم شاغلی که هیچ

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز