2777
2789

سابلیمینال

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توضیح میدی چجوریه  هزینشم میدونی!؟

چنل هاردین خوبه ساباش.رایگانه.شخصیم میسازه.

توضیح دادم تو تاپیکام.

https://t.me/hardin_sabm

من از این چنل(تلگرامه) بیشترین نتایجو گرفتم

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
متحرک چجوریه  فقط رو دوتا دندون میشه!؟

یه چیز شبیه دندون قالب بیرنگ یک سره...

رو کل دندون های ردیف بالا قرار میگیره... 

موقع خوردن میتونی برش داری ... 

ولی خب شاید بدرد تو نخوره باید دکتر تشخیص بده که برای دندونات ارتو متحرک جواب میده یا نه

من دوتا دونای جلو فاصله داره همه میگن خوش روزی  آیا درسته

😁یاد اون جمله افتادم که میگه اونایی ک جلو سرشون مو نداره خوشتیپ هستن 

اونایی که وسط سرشون مو نداره خیلی فکر میکنن 

اونایی که نه جلو سرشون مو نداره نه وسط سرشون 

فکر میکنن که خوشتیپن😄

اینا همش حرفه یا اینکه چندتا استکان ردیف میشه میگن مهمون میخواد بیاد

کف دستش میخاره میخواد بهش پول برسه ... 

یه چیز شبیه دندون قالب بیرنگ یک سره... رو کل دندون های ردیف بالا قرار میگیره...  موقع خوردن م ...

اها فهمیدم چیو میگی نه اونجوری نه 

میخواسم ببینم موادی چیزی میشه بزاره پر شه